Paul je 12 točk dosegel v zadnjih dveh minutah in 42 sekundah, tudi koš s polaganjem na obroč 26,6 sekunde pred koncem, ko je svojo ekipo popeljal v vodstvo, ter ji z dvema zadetima prostima metoma 3,6 sekunde pred zvokom sirene zagotovil zmago. S soigralci se je s tem še bolj približal jezernikom, mestnim tekmecem, v boju za naslov prvaka v pacifiški skupini. Courtney Lee je bil kljub poškodbi sredinca najboljši strelec gostov (25 točk), Chase Budinger je dodal 19 točk, Dragić pa je v prvi peterki igral kar 45 minut in iz igre zadel štiri od desetih poskusov. Imel pa je šest izgubljenih žog, zadnjo mu je ukradel Paul za protinapad, po katerem so gostitelji povedali s štirimi točkami razlike (93:89).

Chicago Bulls, vodilna ekipa lige, je doma z 89:80 v derbiju večera premagala Philadelphio 76ers, prvouvrščeno moštvo atlantske skupine. C. J. Watson je zadel 20 točk, Joakim Noah pa je dodal 13 točk in 11 skokov za gostitelje, ki so zaostajali že za 14 točk. Biki pa so kljub temu, da so tretjič zapored igrali brez Derricka Rosa, ki ima nategnjeno dimeljsko vez. Zato je najkoristnejši igralec lanske sezone manjkal na 13 letošnjih tekmah, v katerih so njegovi soigralci dosegli devet zmag in štiri poraze, skupaj pa imajo 37 zmag in 10 porazov. Jrue Holiday je bil v vrstah gostov prvi strelec tekme s 30 točkami.

V Indianapolisu se je ponovno izkazal Jeremy Lin z 19 točkami, sedmimi skoki in šestimi podajami, s katerimi je pomagal do zanesljive zmage svoje ekipe New York Knicks nad Indiano (102:88). Začasni trener Mike Woodson je tako slavil na vseh treh dosedanjih tekmah v novi vlogi. Igralci Dallas Mavericks, branilci naslova prvaka, so v derbiju zahodnega dela lige s 106:99 ugnali San Antonio Spurs. Nemec Dirk Nowitzki je kljub zelo trdni obrambi, s katero se je soočil, dosegel 27 točk.