Rakete so na domačem parketu premagale goste iz Philadelphie. Najbolj učinkovit igralec domače ekipe je bil Argentinec Luis Scola z 19 točkami in desetimi skoki, v prelomnih trenutkih dvoboja pa je zablestel Kyle Lowry, ki je dosegel 13 točk in zadel morda odločilni trojki za dvajseto zmago teksaške ekipe v tej sezoni. V gostujoči zasedbi, sicer vodilni v atlantski skupini, je bil najbolj učinkovit 213 cm visoki črnogorski krilni-center Nikola Vučević z 18 točkami.

V vetrovnem mestu sta blestela Carlos Boozer in Joakim Noah. Prvi je Milwaukeeju zabil 20 točk, drugi pa je dosegel 13 točk, 13 skokov in deset podaj. Noah je po Artisu Gilmoru iz leta 1997 prvi center Chicaga, ki je dosegel trojni dvojček. V gostujoči zasedbi je bil najbolj učinkovit Brandon Jennings z 20 točkami.

Osrednja tekma je bila v Dallasu, kjer so branilci prvega mesta gostili jezernike iz Los Angelesa. Tekma se je končala z zmago kalifornijske ekipe, pri kateri je bil strelsko najbolj prepričljiv Španec Pau Gasol s 24 točkami. Izkazal se je tudi Andrew Bynum z 19 točkami in 14 skoki, "prva violina" Kobe Bryant pa je tekmo končal s 15 točkami. V domači zasedbi je bil najbolj učinkovit Nemec Dirk Nowitzki, ki je 25 točkam dodal še 12 skokov.

V Velikem jabolku, kjer je zavladala prava "Linmania", so kratkohlačniki brez večjih težav premagali goste iz Atlante z 99:82. Jeremy Lin, v tem trenutku bržkone najbolj vroč košarkar v ligi NBA, in njegovi soigralci so gladko opravili z gosti iz olimpijskega mesta in jim že na polčasu ušli za 25 točk. Lin je v svojo statistiko vpisal 17 točk in devet podaj, večji del zadnje četrtine pa je počival in s klopi za rezervne igralce spremljal 17. zmago svoje ekipe v tej sezoni. Njegov klubski soigralec in rekonvalescent Carmelo Anthony je vpisal 15 točk, v gostujoči zasedbi pa je bil najbolj učinkovit Jeff Teague s 16 točkami.

Oklahoma je na domačem igrišču dosegla enajsto zmago v nizu, njena zadnja žrtev pa je bil Boston. Russell Westbrook je za zmago prispeval 31 točk, prvi zvezdnik ekipe Kevin Durant pa 28. Pri keltih, ki so največ zaostajali za 27 točk, sta bila najbolj učinkovita Paul Pierce in Kevin Garnett, oba sta dosegla po 23 točk.

Izjemno razburljivo je bilo v Phoenixu, kjer so Golden State Warrios slavili s 106:104. Odločilni točki je sekundo pred koncem izenačenega dvoboja dosegel Monta Ellis, s 26 točkami tudi najbolj učinkovit igralec tekme.

Na drugih tekmah so bili doseženi naslednji izidi: Washington Wizards - Sacramento Kings 107:115, Toronto Raptors - Detroit Pistons 103:93, Cleveland Cavaliers - New Orleans Hornets 84:89, Charlotte Bobcats - Indiana Pacers 88:102, New Jersey Nets - Orlando Magic 91:108, Minnesota Timberwolves - Utah Jazz 100:98 in Los Angeles Clippers - Denver Nuggets 103:95.