V ekipi Zahoda bodo ob Kevinu Durantu (Oklahoma City) igrali kar štirje igralci iz Los Angelesa. Iz ekipe Lakers bosta na tekmi največjih zvezdnikov igre pod obročema igrala Kobe Bryant in Andrew Bynum, Chris Paul in Blake Griffin pa sta bila izbrana iz rivalskega moštva Clippers. Udarno peterko vzhoda pa sestavljajo Dwyane Wade, LeBron James (oba Miami), aktualni MVP lige NBA Derrick Rose (Chicago), Carmelo Anthony (New York Knicks) in Dwight Howard (Orlando). Center moštva iz Orlanda je sicer prejel največ glasov, zanj je glasovalo 1,6 milijona ljubiteljev košarke onstran Atlantika, in bo zanesljivo prvi zvezdnik v domači dvorani, areni Amway Center.

Z omenjenega seznama bo edino Bynum novinec na košarkarskem spektaklu. Bryant, ki so mu navijači namenili 1.555.479 glasov, pa je bil že 14. v izboru na tej ekshibicijski tekmi, nastopil ni le na All Stars tekmi leta 2010. Bryant je bil štirikrat tudi najkoristnejši igralec tekme vseh zvezd.

Rezervne igralce tekme All Stars bodo objavili naknadno, izbrali pa jih bodo trenerji lige. Košarkarji zahodne konference so lani na tekmi vseh zvezd severnoameriške poklicne lige NBA v Los Angelesu premagali selekcijo vzhoda s 148:143. Najboljši strelec tekme je bil Bryant s 37 točkami.