Udrihova ekipa se je poigrala z vročico in ji prizadejala šesti poraz v tej sezoni. V Milwaukeeju je blestel Brandon Jennings, ki je 31 točkam dodal še osem podaj, dobre štiri minute pred koncem pa je zadel tudi trojko za prepričljivo vodstvo z 98:82. Pri gostih se je izkazal LeBron James. Eden najbolj atraktivnih košarkarjev v zadnjih letih je dosegel kar 40 točk, kar je njegov najboljši strelski izkupiček v tej sezoni, ob tem pa kaže omeniti, da je kar 24 točk dosegel v uvodni četrtini. Korak z njim je držal le Dwyane Wade s 23 točkami, medtem ko je bil izkupiček drugih igralcev s Floride pod povprečjem.

V San Antoniu je bila najbolj učinkovita naveza Tim Duncan - Tony Parker. Duncan je raketam nasul 25, Parker pa 24 točk. Ostroge so v tretji četrtini imele 18 točk prednosti (58:40), a so jih rakete ujele, v razburljivi končnici pa morale priznati premoč gostiteljem, ki so dosegli že enajsto zmago na domačem terenu. Pri gostih je bil najbolj učinkovit Kevin Martin z 29 točkami, Dragič pa je dosegel pet točk. Ob tem dosežku je v statistiko vpisal še tri skoke in podaje, enkrat pa je ukradel žogo.

Philadelphia v tej sezoni kaže dobre predstave, trenutno druga ekipa v ligi NBA - pred njo je le Oklahoma City - pa je gladko opravila s Chicagom. V domači ekipi sta bila zelo učinkovita Andre Iguodala z 19 točkami in devetimi skoki ter Thaddeus Young z 19 točkami, pri gostih pa je bil najboljši strelec C.J. Watson z 20 točkami, medtem ko je Derrick Rose dosegel eno manj.

Oklahoma City je v gosteh na kolena spravila branilce naslova lige NBA. V Dallasu je blestel Russell Westbrook s 33 točkami, prvi zvezdnik ekipe Kevin Durant pa je 23 točkam dodal še 13 skokov. Gosti so teličke strli z dobro obrambo, predvsem v drugem polčasu, ko je met gostiteljev znašal borih 8-38. V domači ekipi je bil najbolj učinkovit Jason Terry s 26 točkami, Dirk Nowitzki pa je ob metu 2-15 dosegel le osem točk.

Indiana je na krilih Dannyja Grangerja, ki je v drugem polčasu dosegel kar 29 od skupno 36 točk, slavila v Minneapolisu, Los Angeles Clippers pa so na domačem igrišču premagali Utah. Boston se je poigral s Torontom in na koncu slavil s 100:64, Orlando pa je na domačem terenu ukanil Washington s 109:103. Portland se je na domačem igrišču poigral s Charlottom, New Jersey pa z manjšimi težavami Detroit. Phoenix je v gosteh premagal New Orleans, absolutni junak pa je bil Steve Nash. Kanadski organizator igre je dosegel v tej sezoni rekordnih 30 točk in prispeval deset podaj, na večni lestvici podajalcev pa je prehitel nekdanjega velikega asa tega kluba Kevina Johnsona.