Dragić je v domači dvorani v Teksasu s soigralci gostil ekipo New York Knicks, ki je v globoki krizi, saj je izgubila še deveto od zadnjih desetih tekem. Resda prvi zvezdnik ekipe Carmelo Anthony tudi tokrat zaradi poškodbe ni zaigral. Slovenski košarkar je bil eden najboljših igralcev večera, saj je v 27 minutah k zmagi prispeval 16 točk, pet podaj in ukradeno žogo, res pa je izgubil kar šest žog.

A ne glede na to je upravičil zaupanje trenerja Kevina McHala. "Lahko zmagamo še na več tekmah, z več različnimi košarkarji, tako da bomo ostali bolj sveži za naslednje tekme," je dejal Dragić. Trener gostov Mike D'Antoni je po tekmi priznal, da so kratkohlačnike tokrat uničili Houstonovi "igralci s klopi", med njimi tudi Dragić, ki je skupaj s Chasom Budingerjem gostom nasul 35 točk. To je bila za rakete še deveta zmaga v zadnjih desetih tekmah.

"Igramo zelo slabo. Nikakor nam ne uspe zadeti koša. To ni dobro," je dejal D'Antoni po novem porazu svojih varovancev. "Sam sem prav tako šokiran, kot ste vi. Vsak od nas mora izboljšati svoje predstave in bolje pomagati ekipi," je dejal center kratkohlačnikov Tyson Chandler, ki je zbral 14 točk in 11 skokov, a ni imel veliko pomoči soigralcev.

Zvezdnik newyorške ekipe Amare Stoudemire je namignil, da se igralci na tekme ne pripravljajo dobro. "Pred tekmami moramo začeti pregledovati statistiko, bolje spoznati nasprotnika. Enostavno se moramo na tekme pripraviti bolje. Pred tekmo moramo narediti načrt, nato pa ga tudi izvesti," je prepričan Stoudemire, ki je zbral 23 točk.

Udrih je z Milwaukee Bucks prav tako v domači dvorani gostil slovite jezernike iz Los Angelesa in slavil zmago s 100:89. Odigral je 16 minut in v tem času k zmagi prispeval štiri točke, dva skoka in sedem podaj. Junak večera je bil Drew Gooden s 23 točkami, Ersan Ilyasova in Mike Dunleavy pa sta jih k zmagi vsak dodala po 15. Kobe Bryant je za jezernike, ki so na osmih tekmah v gosteh klonili kar sedemkrat, zbral 27 točk. Ob tem je zadel tudi šest prostih metov in s tem presegel klubski rekord Jerryja Westa po številu prostih metov (7160).

Bryant je po tekmi dejal, da se bo treba usesti s trenerjem Mikom Brownom in se domisliti načina, kako prekiniti slabe predstave na gostovanjih. "Stakniti bomo morali glave in se s trenerjem domisliti načina, da prekinemo ta črn niz. Ugotoviti bomo morali, kaj gre narobe in kako lahko izboljšamo igro na tekmah v gosteh," je prepričan prvi zvezdnik LA-ja.