Dvaintridesetletni in 192 centimetrov visoki košarkar je športno pot začel v domačem Nikšiću, kjer je igral za Ibon in Primorje. V sezoni 2001/2002 je prestopil v Lovćen, kjer je naredil korak naprej v svoji karieri in v takratni srbski ligi v povprečju dosegal nekaj več kot 16 točk in 4 podaje na tekmo. Dobre igre so hitro opazili v beograjski Crveni zvezdi, kamor je prestopil naslednjo sezono.

Pri rdeče-belih, kjer je ostal štiri sezone, se je popolnoma igralsko uveljavil in leta 2006 tudi osvojil pokal, hkrati pa je bil MVP. V sezoni 2005/2006 je v jadranski ligi v povprečju dosegal 9,3 točke in bil s štirimi podajami na tekmo tudi prvi podajalec lige. Sledila je pot v Rusijo, kjer je podpisal pogodbo z Dinamom iz St. Peterburga, ki pa je bankrotiral že v prvem mesecu sezone, nakar se Jeretin pridružil podgoriški Budućnosti.

Odlične igre, ko je v jadranski ligi imel povprečje kar 18 točk in štiri podaje na tekmo, so opazili pri izraelskem velikanu Maccabiju iz Tel Aviva, kamor je prestopil v drugi polovici sezone. Naslednjo sezono je začel v Ukrajini pri Kijevu, kjer pa se ni dolgo zadržal in kmalu prestopil v ciprski AEL Limassol. Sezono 2009/2010 je spet začel v Budućnosti, kjer je v pokalu eurochallenge v povprečju dosegal 12 točk in tri podaje na tekmo.

Dobre igre so ga spet v drugem delu sezone peljale v tujino, saj je podpisal za Türk Telekom. V sezoni 2010/2011 je igral v ruskem Lokomotiv Kubanu, kjer je v povprečju dosegal šest točk in tri podaje na tekmo. Sezono 2011/2012 je začel kot igralec litovskega Rytasa, kjer je podpisal enomesečno pogodbo in nastopil v kvalifikacijah za evroligo. Sledila je selitev v Nemčijo k ekipi Artland Dragons Quakenbrueck, kjer je igral vse do začetka januarja. Za Artland Dragons je igral v pokalu eurochallenge, kjer je v slabih 19 minutah igre v povprečju dosegal 3,6 točke in tri podaje na tekmo.