Detroit je izgubil že šesto zaporedno tekmo, slabše igre pa so prav gotovo posledica številnih poškodb, ki Detroit pestijo v zadnjem času. Zaradi tega so morali v ekipi vpoklicati tudi nekaj hokejistov iz nižjeligaške podružnice.

V podaljšku si je Callahan s 27. golom v sezoni pripravil najlepše darilo ob svojem 27. rojstnem dnevu. Detroit je sicer v vodstvo z 1:0 v peti minuti popeljal Henrik Zetterberg, Brad Richards pa je pet minut pred koncem prve tretjine izenačil, nato pa v rednem delu golov ni bilo več.

"Tekma je bila pravi spektakel za gledalce. New York ima zelo dobro ekipo tako, da smo pričakovali, da bo težka tekma. Na koncu so bili oni malo srečnejši. Njihov vratar je bil danes izjemen. Mislim, da je eden najboljših v ligi NHL," je Muršak ocenil sinočnjo tekmo in pohvali vratarja ekipe Rangers Henrika Lundqvista, ki je imel 26 obramb.

Muršak je sicer zagotovil, da nima težav z gležnjem, vendar meni, da si še ni pridobil trenerjevega zaupanja, zaradi česar še ne igra toliko časa, kot bi si želel. "Trenutno igram med šest do osem minut na tekmo. Želel bi si, da bi odigral med desetimi in 15 minutami. Ampak sem med mlajšimi igralci in vse bo prišlo s časom," je še povedal 24-letni slovenski hokejist.

Muršak je tudi povedal, da ima njegova ekipa letos nekaj težav s poškodbami in da še niso popolni. Poškodbo gležnja preboleva tudi sam, kar je v izjavi o Muršaku povedal tudi trener rdečih kril Mike Babcock. "Mlad je še. Letos si je zlomil gleženj in bo trajalo nekaj časa, da okreva. Vendar pa trdo dela in je dober fant, zato bo sčasoma dobil več priložnosti," je povedal Babcock.

Zanimivo, da se je sinoči skoraj identično končala tudi tekma v Chicagu med Blackhawks in Vancouvrom. Končni rezultat je bil prav tako 2:1, zadetek za zmago pa je padel do sekunde enako kot v New Yorku. Novinec Andre Shaw je zadel 2:42 v podaljšku prav tako za zmago domačih.

Tri tekme so se končale v rednem delu, vse z zmagami domačih moštev. Carolina Hurricanes so s 3:1 premagali Florida Panthers, Buffalo Sabres so bili s 3:0 boljši od Montreal Canadiens, Anaheim Ducks pa so s 4:3 ugnali St. Louis Blues 4:3.