Nashville je v vodstvo popeljal Roman Josi, zadel pa je še Patric Hornqvist. Končni rezultat je postavil Dustin Brown.

Predators se posebej niso naprezali in slavili na četrti od zadnjih petih tekem. Na golu je bil razpoložen Pekka Rinne, ki je zbral 30 obramb, ob Josiju in Hornqvistu, ki sta zadela, pa se je dvakrat pod podajo podpisal David Legwand.

Več težav pa imajo kralji, ki so izgubili pet od zadnjih šestih tekem, strelsko pa se še vedno niso prebudili. "Nismo jih premagali in zaključili svoje priložnosti. Imeli smo jih kar nekaj, a nismo dokončali dela," je po tekmi dejal trener kraljev Darryl Sutter. Njegov trenerski kolega Barry Trotz pa je povedal: "V redu smo bili v prvi tretjini, toda v drugi in tretji mislim, da nismo bili toliko malenkostni kot Los Angeles. Odigrali so res solidno tekmo."

V New Yorku so Rangers s 2:0 premagali New Jersey, zadela pa sta Carl Hagelin in Ryan Callahan. Z zmago so se le še utrdili na vrhu vzhodne konference, kjer imajo pred Bostonom in Pittsburghom že devet točk prednosti.

Na tekmi med Winnipegom in Edmontonom sta se ekipi razšli z rezultatom 3:5. Lennart Petrell in Taylor Hall sta za goste dosegla vsak po gol in podajo, med strelce pa so se vpisali še Ryan Whitney, Ryan Jones in Jordan Eberle, za domače pa Kyle Wellwood, Alex Burmistrov in Nik Antropov.

Calgary je v domači dvorani z 1:3 izgubil proti St. Louis. Dvakrat je za Blues zadel Jason Arnott, enkrat pa David Backes, edini gol za Calgary je dosegel Curtis Glencross.

Colorado je s 4:1 odpravil Anaheim. Za četrto zaporedno zmago so zadeli Ryan O'Reilly, Cody McLeod, Matt Duchene in Jay McClement, za račke pa je edini zadel Bobby Ryan.