Los Angeles Kings so morali priznati premoč Montreal Canadiens z 1:2. Carey Price je za Kanadčane, ki so prekinili niz štirih zaporednih porazov, ubranil 26 strelov. Gola za goste sta dosegla Tomaš Plekanec in Andrej Kosticin, za domače pa Dustin Penner. Anže Kopitar je vpisal tri strele na gol, a je v statistiki ostal brez točk.

Prvo ime tekme v Dallasu, slednji je s 4:5 izgubil proti New York Islanders, je bil Matt Moulson, ki je za zmagovalce dosegel rekord kariere v obliki štirih golov. Igralec z levega krila je dvakrat zadel v drugi tretjini, kjer je "padlo" kar sedem golov. Za otočane, ki so dobili tretjo tekmo v zadnjih štirih odigranih, je zadel še Dylan Reese. Za Dallas so bili uspešni Eric Nystrom, Tomas Vincour, Jake Dowell in Tom Wandell.

V ostalih tekmah so Washington Capitals po podaljšku premagali Ottawa Senators s 3:2, Boston Bruins so bili v rednem delu boljši od Toronto Maple Leafs s 4:1, Winnipeg Jets pa od New Jersey Devils s 4:2. Ostale ekipe so doma izgubile. Carolina Hurricanes so z 2:3 klonili proti Pittsburgh Penguins, Tampa Bay Lightning so moštvu New York Rangers morali priznati premoč z 2:4, z enakim izidom so Phoenix Coyotes klonili proti Philadelphia Flyers.

St. Louis Blues je proti Chicago Blackhawks izgubil z 2:5, Nashville Predators proti Buffalo Sabres z 2:3, dve tekmi pa sta se končali z izidom 3:5, San Jose Sharks so klonili proti Florida Panthers, Edmonton Oilers pa proti Calgary Flames.