Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Robert Kristan: Storil sem napako, opravičujem se klubu, soigralcem in navijačem

Ljubljana -  Slovenski reprezentančni vratar Robert Kristan je v sredo pošteno razjezil svoje delodajalce, ker se je treninga – ta sicer ni bil obvezen – udeležil v vinjenem stanju. Hokejist se je za neljubi dogodek danes opravičil klubu, soigralcem in navijačem.

Robert Kristan (Foto: Matej Povše)

Pri zagrebškem Medveščaku so zaradi grobega kršenja klubskega pravilnika vratarja finančno kaznovali, prav tako pa ne bo smel zaigrati na naslednji tekmi proti Salzburgu. »Storil sem napako, zaradi česar sem si prislužil kazen in tekmo suspenza. Opravičujem se svojim soigralcem in celotnemu klubu, še posebej pa navijačem, ki so me skozi vse te sezone podpirali. Veselim se ponovnega snidenja z ekipo v soboto, na petkovi odločilni tekmi proti Salzburgu pa ji želim veliko sreče,« je v izjavi za javnost povedal Kristan.

Kot je zapisal hokejistov zastopnik Jure Košir, svojega klienta v celoti podpira, prepričan pa je tudi, da se bo Kristan znova vrnil v ekipo ter, kot se za pravega profesionalca spodobi, izpolnil vse obveznosti do kluba. Obenem je še zapisal, da je z uradnim opravičilom ta tema zanj in za njegovega klienta zaključena, zato v bodoče nanjo ne bosta več dajala komentarjev.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Medveščak suspendiral Kristana, ker je poraz proti Salzburgu utapljal v alkoholu Hokej na ledu

Medveščak suspendiral Kristana, ker je poraz proti Salzburgu utapljal v alkoholu

Medveščaku v končnici lige Ebel ne gre vse po načrtih, saj po včerajšnjem porazu v četrtfinalni seriji s Salzburgom zaostaja z 2:3 in mu grozi izpad. S težko nalogo, zmagati na preostalih dveh tekmah, se bodo medvedi soočili oslabljeni, saj jim na naslednji tekmi ne bo smel pomagati odlični... Več »

Kristan po tekmi v bolnišnico, več znano danes Hokej na ledu

Kristan po tekmi v bolnišnico, več znano danes

Vratar slovenske hokejske reprezentance in zagrebškega Medveščaka Robert Kristan je moral v torek po drugi četrtfinalni tekmi lige Ebel v Salzburgu na preventivni pregled v bolnišnico. Med tekmo je vanj priletel nasprotni napadalec Daniel Welser. Kot poročajo na spletni strani zagrebškega kluba, bo... Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor

Anketa Arhiv anket