Njena predsednica je Sonja Bistrovič, ena od učenk razvpite kitajske zdravilke Aiping Wang, ki je v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja opravljala množične seanse zdravljenja po metodi šen či tudi v kinu Šiška, za kar so udeleženci plačevali po 400 takratnih mark. Naj spomnimo, da so Wangovo zaradi suma treh kaznivih dejanj posebno hude telesne poškodbe leta 1992 ovadili, saj so trije sladkorni bolniki, ki so se odrekli jemanju zdravil, padli v tako imenovano sladkorno komo. Wangova je bila osumljena tudi mazaštva, tržni inšpektorji pa so ugotovili, da podjetje Wang za prodana zdravila ni izdajalo računov. Vendar pa je Wangovo višje sodišče leta 1997 oprostilo, saj slušateljem ni nikoli izrecno naročila, naj opustijo zdravila.

Slabo pa se je izteklo za 37-letnega Hrvata Željka Jandrečića, uslužbenca ministrstva za obrambo, ki se je zdravil zaradi obolenja ledvic. Po tem, ko je ob obiskovanju seans nehal jemati zdravila, je umrl. Februarja 1997 je nenadoma umrla tudi 36-letna Karlovčanka, ki je obiskovala seanse Aiping Wang in tri meseca spala v njenem centru v Zagrebu. Ministrstvo za zdravje je center ovadilo zaradi suma mazaštva.

Bistrovičeva zatrjuje, da dejavnost masažnega centra v Ljubljani neposredne povezave z Wangovo zagotovo nima. Center so odprli z donatorskimi sredstvi, zato tudi ne ve natančno, koliko jih je investicija stala, okoli sto kvadratnih metrov pa imajo v najemu.

Za Bistrovičevo je ključnega pomena to, da so zaposlili invalide, s čimer jim zagotavljajo finančno neodvisnost. Mesečno naj bi prejemali od 125.000 tolarjev bruto naprej. Šolanje in licenco so si maserji pridobili v sklopu kozmetične šole na Zavodu za tehnično izobraževanje. Bistrovičeva je zanikala pisanje nekaterih spletnih strani (glej spletno stran sl.wikipedia.org, jutarnji.hr/clanak/art-2006,8,23,slijepi_maseri,39917.jl), da zaposleni delajo brezplačno, v zameno pa naj bi jim Wangova nudila energetsko zdravljenje.

Slepo sledenje Wangovi je Bistrovičeva komentirala: "Ljudje se svobodno odločamo. Sama sem se učila pri Wangovi in kot diplomirana ekonomistka končala še študij na Phenomena Academy, kjer sem dobila diplomo življenjskega svetovalca. Veseli me, da lahko pomagam drugim ljudem."