Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Državnozborske volitve v številkah (infografike)

Ljubljana -  Dan po državnozborskih volitvah smo pripravili nekaj zanimivih infografik, ki prikazujejo volilne rezultate v odstotkih, nejverjetnejšo razdelitev sedežev v državnem zboru, primerjavo udeležb na državnozborskih volitvah, sestave državnega zbora v času samostojne Slovenije, podrobnejše rezultate po volilnih enotah ter čas, ki je bil potreben za oblikovanje vlad po volitvah v preteklosti.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Včeraj  zmaga, že danes naporni pogovori  Slovenija

Včeraj zmaga, že danes naporni pogovori

Čeprav je Miro Cerar večkrat poudaril, da želi preseči polarizacijo na levico in desnico, mu bo pri sestavljanju nove vlade to težko uspelo. Tako se kot najverjetnejši koalicijski partnerji SMC napovedujejo SD, ZaAB in DeSUS. Več »

SMC po številu poslancev presegla rekord Janeza Drnovška Slovenija

SMC po številu poslancev presegla rekord Janeza Drnovška

Po neuradnih rezultatih volitev bo imela Stranka Mira Cerarja v novem sklicu državnega zbora kar 36 poslancev, SDS pa je po zmagi leta 2004 zabeležila že tretji zaporedni poraz. Od parlamenta se zagotovo poslavljata PS in DL, očitno pa tudi SLS. To pomeni, da bosta v DZ ostali le dve... Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor