Kot kaže zapisnik skupščine, ki ga je Dars objavil na spletni strani Ljubljanske borze, se je država oz. v njenem imenu Slovenska odškodninska družba (Sod) vzdržala tako pri predlogih sklepov, da se upravi in nadzornemu svetu podeli razrešnica za delo v letu 2012.

V upravi Darsa so bili lani sprva Mateja Duhovnik in Gordana Bošković, ki sta bili 27. junija lani razrešeni zaradi hujših kršitev obveznosti, in delavski direktor Alojz Ratajc.

Od 20. avgusta lani je predsednik uprave Matjaž Knez, člana uprave pa Tine Svoljšak in Franc Skok. Knez in Svoljšak sta družbo začasno vodila tudi od razrešitve Duhovnikove in Boškovićeve do imenovanja s polnim mandatom. Delavski direktor pa je od 1. decembra lani Janko Kernel.

V nadzornem svetu so bili lani sprva Milan Medved, ki je odstopil 18. januarja, ter Tomaž Mencinger in Darij Barrile kot predstavniki kapitala, predstavnika zaposlenih sta bila Darko Kodrič in Vito Meško.

Od 25. maja lani pa so v nadzornem svetu Dušan Hočevar, ki je predsednik nadzornega sveta, Robert Čehovin, Ivan Križnič in Silva Savšek kot predstavniki kapitala ter od 1. maja lani Vito Meško in Marjan Sisinger kot predstavnika zaposlenih.

Skupščina je sprejela svoj predlog sprememb statuta, ki spreminjajo dejavnosti Darsa, in potrdila predlog uprave in nadzornega sveta o uporabi bilančnega dobička za lani, ki je znašal 11,08 milijona evrov in se bo namenil za druge rezerve iz dobička. Za revizorja letošnjega poslovanja je bila skladno s prvotnim predlogom izbrana družba Deloitte revizija.