Delničarji SKB banke so maja z mesta člana upravnega odbora zaradi upokojitve razrešili tudi Bernarda Charlesa Mario Davida, namesto njega pa imenovali Giovannija Luco Somo, je banka sporočila prek spletnih strani Ljubljanske borze.

Turcot, novi glavni izvršni direktor SKB banke, se je leto dni po opravljenem študiju na francoski visoki šoli za poslovne študije leta 1984 zaposlil v banki Societe Generale. Svojo poklicno pot je začel kot inšpektor v oddelku generalne inšpekcije na sedežu družbe, leta 1992 pa je bil v poslovni bančni mreži v Franciji imenovan za direktorja divizije za poslovanje s podjetji v francoskem Nancyju.

Leta 1995 je na sedežu družbe prevzel odgovornost za poslovanje s ključnimi podjetji v poslovni mreži v Franciji. Tri leta kasneje je bil imenovan za namestnika glavnega izvršnega direktorja v banki Societe Generale Tokio, leta 2003 pa za glavnega izvršnega direktorja banke Societe Generale Caledonienne de Banque v Noumei v Novi Kaledoniji.

Leta 2007 je na sedežu banke prevzel funkcijo direktorja azijske regije v mednarodni poslovni bančni mreži, tri leta kasneje pa je bil imenovan za glavnega izvršnega direktorja Geniki Bank v Grčiji.