Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Novice
23.4.2014

Hit dolgoročno ostaja zgolj v Sloveniji in na spletu

Oznake: Igralništvo

Hit je lansko leto končal negativno, a vseeno bolje od pričakovanj. Uspelo jim je umiriti padanje prihodkov in občutno znižati stroške poslovanja. Za prihodnje pa napovedujejo, da bo Hit postal največji in najmodernejši zabaviščno-igralniški ponudnik v Evropi s klasičnimi igralnicami zgolj Več »

Novice
23.4.2014

Na vidiku lastniške spremembe v Topolšici, Thermani in Dobrni

Oznake: Prodaja term

Potem ko je Probanka Tomažu Ročniku zaplenila polovico njegovih delnic Term Topolšica, bi bila družba že v kratkem lahko naprodaj. Investitorji se zanimajo tudi za nakup laške Thermane in Term Dobrna. Več »

Novice
23.4.2014

Ko drobni tisk sekunde spremeni v minute

Fotogalerija

Če so mobilni operaterji pred leti v času cenovne vojne vneto nagovarjali nove uporabnike s paketi z neomejenimi količinami minut, zdaj na vse mogoče načine dražijo svoje storitve. Uporabniki imajo kljub samovoljnemu ravnanju operaterjev tako rekoč Več »

Novice
23.4.2014

Estonec na DUTB dobi več kot premierka

Oznake: Posel, Sanacija bank

Novi svetovalec, ki ga je Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) najela za pomoč finančnemu direktorju, je podjetje iz Estonije brez referenc. Za delo prejema 10.350 evrov na mesec. Več »

Novice
23.4.2014

Nina Plavšak spet na pomoč Bošku Šrotu

Fotogalerija

Pravnica Nina Plavšak je Laščanom pomagala tako pri pivovarski vojni kot pri reševanju Infond Holdinga. Včeraj je na sojenju Bošku Šrotu nastopila kot priča obrambe. Več »

Novice
23.4.2014

Oglasno sporočilo: Udobja in uspehov ni nikoli preveč!

Banka Sparkasse d. d. je v letu 2013 podpisala pogodbo z Evropsko Investicijsko banko, s katero si je zagotovila ugoden vir refinanciranja za stranke iz segmenta malih in srednje velikih podjetij. Na ta način bo obrestna mera za stranko nižja za vsaj 0,25% (do približno 1%) od redne cene Več »

Novice
23.4.2014

Posel na kratko: sreda, 23. april

Oznake: Posel na kratko

Preberite kratek pregled poslovnih novic. Več »

Novice
23.4.2014

Za obvezničarje Banke Celje lepša usoda?

Oznake: Bančništvo

Banki Celje se v petek izteče rok za 160-milijonsko dokapitalizacijo. Imetnikom podrejenih obveznic je vodstvo banke naložbe že slabilo, ni pa povsem gotovo, ali bodo dejansko deležni enake usode kot lastniki obveznic treh že podržavljenih bank. Vsaj novi lastniki NFD DZU se z izgubo naložbe ne... Več »

Novice
23.4.2014

Rovere se umika z vrha Livarja

Oznake: Podjetja

Po tem, ko se poslovanje Livarja izboljšuje, bo namesto Franca Rovereja vodenje družbe prevzela dosedanja komercialna direktorica Alenka Rabuza. Še vedno imajo težave z bankami. Več »

Novice
23.4.2014

Oglasno sporočilo: 4 koraki do boljše učinkovitosti vaših zaposlenih

Prihodnost je svetla za tista podjetja, ki znajo svoje zaposlene spodbuditi k medsebojnemu sodelovanju in izmenjavi idej. Največ poslovnih zamisli se rodi v neformalnem okolju, ki povezuje različno misleče. Podjetje ima od tega številne koristi: več inovacij, hitrejše reševanje problemov in boljše... Več »

Novice
23.4.2014

Ljubljanska borza: SBI TOP pridobil skoraj pol odstotka

Na Ljubljanski borzi je indeks blue chipov SBI TOP današnje trgovanje končal pri vrednosti 766,77 točke, kar je 0,44 odstotka več kot v torek. Najbolj so se podražile delnice Krke, in sicer za dober odstotek, medtem ko so se delnice Zavarovalnice Triglav in Gorenja za približno Več »

Novice
22.4.2014

Banka Slovenije: Postopno okrevanje gospodarstva se nadaljuje

Podatki za prvo četrtletje potrjujejo spomladanske napovedi Banke Slovenije in kažejo na nadaljevanje postopnega gospodarskega okrevanja Slovenije, ugotavlja svet Banke Slovenije. Bilanca bančnega sistema se je februarja drugi mesec zapored povečala, k povečanju pa so ključno prispevale vloge... Več »

Novice
22.4.2014

Starina Kosmova na sojenju Šrotu: Dal mi je obljubo, ki je nato ni izpolnil

Na okrožnem sodišču se je nadaljevalo sojenje nekdanjemu predsedniku uprave Pivovarne Laško Bošku Šrotu in soobtoženima. Kot priči sta med drugim nastopili pravnica Nina Plavšak in nekdanja svetovalka uprave Pivovarne Union in nekdanja predsednica upravnega odbora Dela Andriana Starina Kosem.... Več »

Novice
22.4.2014

Impol do posojila za obratna sredstva v NKBM

Oznake: Impol, NKBM

Eden največjih slovenskih izvoznikov, slovenskobistriški predelovalec aluminija Impol, je z Novo kreditno banko Maribor (NKBM) sklenil večmilijonsko kreditno pogodbo, s katero bo lahko ob povečanem povpraševanju optimalno izkoristil že zaključeno investicijo v livarniške zmogljivosti in tako še... Več »

Novice
22.4.2014

Razprodaja mogotca napoved zloma nepremičninskega trga

Oznake: Kitajska

Li Ka Šing, najbogatejši Azijec, se umika s kitajskega nepremičninskega trga. Čeprav je javno zatrdil, da verjame v kitajsko gospodarstvo in nepremičninski trg, govorijo njegova dejanja glasneje od besed. Prav tako tudi podatki kažejo, da so Kitajci prezadolženi, nepremičninski sektor pa se koplje... Več »

Stran 1-4801
Prva kotacija Osveženo: 23.04.2014, 12:59
GRVG 4,70 -1,05%
IEKG 1,16 0,00%
KRKG 65,00 1,09%
LKPG 15,50 0,00%
MELR 75,90 -0,76%
PETG 288,95 0,64%
POSR 11,30 0,89%
TLSG 142,90 0,67%
ZVTG 23,24 -1,11%