Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS
Novice
19.4.2014

Šaleški lobi gre nad HSE

Oznake: Energetika

V spopadu za mesti v razširjeni upravi HSE naj bi najbolje kazalo nekdanjemu članu uprave AUKN Danilu Grašiču in vodji odbora za nadzor TEŠ 6 Marku Tandlerju. Oba sta po volji krogom iz šaleške energetike, za katero bo obvladovanje HSE Več »

Novice
19.4.2014

Uprava in nadzorni svet Kada na prepihu

Kmalu bo znano, ali bo članica uprave Kapitalske družbe Anja Strojin Štampar dobila nov mandat. Še pred koncem leta bodo nadzorniki odločali tudi o usodi predsednika uprave Bachtiarja Djalila, pri čemer se zaradi novega zakona o SDH tudi njim Več »

Novice
19.4.2014

V Iskraemecu med prisilko za pol zmanjšali število zaposlenih

Oznake: Podjetja

Kranjski Iskraemeco je eno redkih podjetij, ki je uspešno končalo prisilno poravnavo in skoraj v celoti poplačalo vse upnike. A cena je visoka. Podjetje v rokah egiptovskih lastnikov je število zaposlenih zmanjšalo za polovico. Danes Več »

Novice
19.4.2014

Zaposleni Litostroja Power na nogah

Zaposleni Litostroja Power od novega lastnika zahtevajo ohranitev obsega proizvodnje na obstoječi lokaciji, modernizacijo in zagotavljanje enakih standardov kakovosti delovnih mest, ohranitev števila zaposlenih in višine plač. Več »

Novice
19.4.2014

Posel na kratko. sobota, 19. april

Oznake: Posel na kratko

Preberite kratek pregled poslovnih novic. Več »

Novice
19.4.2014

Adriin dolg skrbi letalsko agencijo, 2.

Adria Airways kategorično zanika navedbe časnika Dnevnik v članku Adriin dolg skrbi letalsko agencijo (15. 4. 2014), da dolgovi Adrie Airways naraščajo. V zadnjem letu se je namreč dolg Adrie Airways znižal za devet milijonov evrov in se v tem letu še Več »

Novice
19.4.2014

Resnice o Perutnini Ptuj

V članku z naslovom Roman Glaser ključe do Perutnine Ptuj shranil v Avstriji, objavljenem v Dnevniku 17. aprila 2014 na 8. strani, in v članku Slovenske povezave avstrijskega lastnika Perutnine, ki je bil objavljen v Dnevniku 18. aprila 2014 na strani 8, je Dnevnik objavil več Več »

Novice
18.4.2014

V Sloveniji lani rekordnih 3,4 milijona prihodov in 9,6 milijona prenočitev turistov

Oznake: turizem

V slovenskih turističnih objektih je bilo lani zabeleženih 3,4 milijona prihodov in 9,6 milijona prenočitev turistov, kar je največ doslej. Število prihodkov se je na letni ravni povečalo za tri odstotke, število prenočitev pa za en odstotek, kažejo danes objavljeni podatki državnega statističnega... Več »

Novice
18.4.2014

1,5 milijarde evrov slovenskih državnih obveznic novembra lani kupila družba Pimco

Oznake: obveznice

Ministrstvo za finance je danes v skladu z odločbo informacijske pooblaščenke razkrilo ime kupca, ki je novembra lani v postopku zaprte izdaje kupil obveznice Republike Slovenije. Obveznice, izdane v skupnem znesku 1,5 milijarde evrov, je kupila skupina Pacific Investment Management Company... Več »

Novice
18.4.2014

Akton toži Telekom Slovenije za 2,4 milijona evrov

Oznake: Akton, Telekom, tožba

Družba Akton je proti Telekomu Slovenije vložila tožbo, s katero zahteva plačilo 2,4 milijona evrov škode, ki naj bi jo utrpela zaradi domnevnih protipravnih dejanj Telekoma in okrnitve ugleda, je danes prek spletne strani Ljubljanske borze sporočil Telekom Slovenije, potem ko je Več »

Novice
18.4.2014

Mali delničarji Heliosa s tožbo proti novemu lastniku

Oznake: Podjetja

Mali delničarji Heliosa bodo izpodbijali imenovanje novega nadzornega sveta, saj naj bi ga izpeljali nezakonito. Avstrijskemu prevzemniku bodo poskušali preprečiti upravljalski nadzor nad družbo, saj jih v postopku pred ATVP lahko doleti celo odvzem Več »

Novice
18.4.2014

Žulji Vegradovih delavcev v vilah mogotcev

Fotogalerija
Oznake: Posel, Hypo banka

Hypo Alpe Adria Bank je objavila razpis za prodajo Rezidencije Skiper, lastnika hotelsko-turističnega kompleksa v Savudriji. Tam so med lastniki nepremičnin še vedno tudi ključni igralci v aferi Hypo in nekateri slovenski menedžerji. Več »

Novice
18.4.2014

Razkrili dolžnike, glavni problem ostaja

Fotogalerija

DUTB je včeraj objavila težko pričakovani seznam slabih posojil. Delujočim podjetjem s seznama sodbe o tem, zakaj so na seznamu in kdo jim je odobril posojila, ne bodo zagotovile preživetja, prav tako ne ohranile delovnih mest. Potrebujejo likvidnost, in če je država s prenosom terjatev rešila... Več »

Novice
18.4.2014

DUTB ostaja donosna stranka za svetovalce in odvetnike

Oznake: Posel, Sanacija bank

Čeprav je DUTB še v začetku leta zatrjevala, da s svetovalnimi družbami ne bo več sklepala potratnih pogodb, napovedi ni uresničila. Na njeni plačilni listi je še vedno skandinavska svetovalna družba Quartz+Co, iz katere prihaja nekdanji izvršni direktor DUTB Thorbjörn Månsson. Za podporo pri... Več »

Novice
18.4.2014

Slovenske povezave avstrijskega lastnika Perutnine

Oznake: Podjetja

Novi lastnik četrtine Perutnine Ptuj ima poslovne povezave tudi v Sloveniji, kar krepi ugibanja, da gre za delniško parkirišče Romana Glaserja. Ta pred prodajo delnic ni pridobil soglasja bank, čeprav tako veleva sporazum o reprogramu posojil. Več »

Stran 1-4800
Prva kotacija Osveženo: 17.04.2014, 12:59
GRVG 4,71 0,21%
IEKG 1,22 2,52%
KRKG 64,20 -0,47%
LKPG 15,40 -6,10%
MELR 76,50 1,85%
PETG 286,10 -1,34%
POSR 11,50 0,00%
TLSG 142,00 -0,77%
ZVTG 23,70 -0,84%