Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Jutri Manifest InJo-InCo za inovativni preboj Slovenije

Civilna družba v soustvarjanju inovativne družbe

Ljubljana -  Koordinator InCo gibanja, podjetje Vibacom, jutri v Mestnem muzeju v Ljubljani pripravlja Ozimnico idej, na kateri bodo predstavili Manifest InJo-InCo 2009. V manifestu je predstavljen prispevek InCo gibanja s pregledom dogodkov in projektov. Podali pa bodo tudi 12 ključnih pobud InCo gibanja in v dialogu z udeleženci srečanja oblikovali predloge za nadaljnje soustvarjanje družbe modrosti.

Mag. Violeta Bulc: Politiki primanjkuje voditeljskih znanj, da bi lahko odigrala svojo primarno vlogo učinkovito. Potrebno je povezovanje, oblikovanje struktur za sodelovanje in učinkovito integracijo projektov, ki jih podpira država, ter razumevanje dejanskih potreb na terenu. (Foto: dokumentacija Dnevnika)

Udeležence bo pozdravil mag. Blaž Kavčič, predsednik državnega sveta, ki bo predstavil svoj pogled na pomen civilne družbe in v ustvarjanju inovativne družbe. „Verjamem v dialog in povezovanje, zato je to srečanje odlična priložnost, da ozavestimo pretekla dejanja in osvetlimo klnjučna semena za žetev 2010,“ je dejala mag. Violeta Bulc, pobudnica in koodinatorka InCo gibanja za inovativni preboj Slovenije. 

O moči gibanja InCo je Bulčeva govorila na nedavnem posvetu v državnem zboru z naslovom Nove smeri družbenega razvoja med pravičnostjo in učinkovitostjo. Na njem je med drugim poudarila, da obstoječi politiki primanjkuje menedžerskih in voditeljskih znanj, da bi lahko odigrala svojo primarno vlogo učinkovito. Potrebno je povezovanje, oblikovanje učinkovitih in prilagodljivih struktur za sodelovanje in učinkovito integracijo projektov, ki jih podpira država, razumevanje dejanskih potreb na terenu. „Vzpodbujamo politiko, da uporablja sodobna participativna orodja za zajem, selekcijo in prioritizacijo idej, pobud, rešitev s terena in razvije učinkovita orodja za njihovo hitro implementacijo v dnevno delovanje,“ je poudarila mag. Violeta Bulc.

„Moč InCo gibanja je v spodbujanju podjetij kot ključnih generatorjev dodane vrednosti za sistematično komuniciranje znotraj svojega sistema in z zunanjim okoljem. Tako prek različnih komunikacijskih orodij in kanalov ustvarja inovacijsko kulturo, ki bo spodbujala medstrukturno, medgeneracijsko in interdisciplinarno sodelovanje,“ je med drugim na konferenci InJo poudarila Tatjana Fink, glavna direktorica Trima. „Misli posameznikov in ideje skupin so naša moč, ki se združijo v celovitih rešitvah. Inovacije so gibalo napredka in predstavljajo dinamiko razvoja v prihodnosti. To ustvarja novo energijo med generacijami v gospodarstvu, znanosti in umetnosti in daje celotni družbi pozitiven navdih.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Trajnostni razvoj kot strateška priložnost Novice

Trajnostni razvoj kot strateška priložnost

"Kaj je to?" vpraša svoje študente dr. Nadya Zhexembayeva, predavateljica na IEDC - Poslovni šoli Bled, in jim pokaže milu podoben predmet. V rokah ima šampon, ki so mu odvzeli vodo in tako dosegli, da je lažji, da je njegovo pakiranje preprostejše, zato so tudi stroški embalaže in prevoza Več »

Re.misli najbolj inovativna kadrovska praksa Zaposlitve in kariera

Re.misli najbolj inovativna kadrovska praksa

Podjetja v času recesije intenzivneje iščejo načine, kako zaposlene bolj vpeti v vse organizacijske procese, saj se zavedajo, da so prav zaposleni najpomembnejši kapital v podjetju. Nezadovoljni, nemotivirani, frustrirani zaradi nekreativnega delovnega okolja, zaskrbljeni zaradi recesije, kar je... Več »

V letu dni je Atech prejel dve prestižni nagradi Gazele

V letu dni je Atech prejel dve prestižni nagradi

Dobitniku tako uglednih nagrad, direktorju in ustanovitelju Atecha, Davorju Jakulinu, smo zato najprej zastavili vprašanje o nagradah in se šele nato pogovarjali o poslu. Več »

Še izumitelj kolesa bi imel težave Gazele

Še izumitelj kolesa bi imel težave

"V svetu vlada nekakšen mit popolnega trga - češ, če je podjetnikova ideja dobra, jo bo trg takoj podprl. A to žal ne drži. Potencialni vlagatelji namreč nimajo popolnega znanja in informacij o dobrih idejah. Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor