Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Graška škofija še zainteresirana za nakup mariborskih nepremičnin

Gradec -  Graška škofija želi še vedno z nakupom nepremičnin pred finančnim zlomom rešiti sosednjo mariborsko nadškofijo. Avstrijci bi lahko kupili sedež mariborske nadškofije, Alojzijevo cerkev ali prostore teološke fakultete, poroča danes avstrijska tiskovna agencija APA.

(foto: Matej Povše)

Gospodarski direktor graške škofije Herbert Beiglböck je za avstrijski časnik Wirtschaftsblatt pojasnil, da čakajo v Gradcu na dogovor med bankami upnicami. Sicer pa so, kot je časnik poročal že avgusta, zainteresirani za ključne nepremičnine, namenjene izvajanju pastoralnih dejavnosti, ki bi z nakupom ostale v Cerkveni lasti.

Katoliška tiskovna agencija Kathpress, ki jo povzema APA, pa poroča, da je po besedah Beiglböcka graška nadškofija zainteresirana predvsem za enega od treh prej omenjenih objektov.

V petek je sicer odjeknila novica, da slovenska Reiffeisen banka toži Nadškofijo Maribor za 7,6 milijona evrov. Petkov poravnalni narok na Okrožnem sodišču v Mariboru ni bil zaključen, saj je po besedah sodnika še preveč odprtih vprašanj. Strani se bosta na sodišču spet sešli novembra.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor

Prva kotacija Osveženo: 27.01.2015, 10:55
GRVG 5,65 -1,05%
IEKG 1,10 2,80%
KRKG 56,90 -0,52%
LKPG 23,50 0,00%
MELR 72,50 0,00%
PETG 285,00 0,04%
POSR 15,40 -3,75%
TLSG 146,00 0,55%
ZVTG 25,30 -0,20%