Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

EIB bo financirala TEŠ 6

Ljubljana -  Evropska investicijska banka (EIB) je prižgala zeleno luč za začetek črpanja 440 milijonov evrov vrednega posojila za gradnjo šestega bloka Termoelektrarne Šoštanj (TEŠ).

(Foto: Tomaž Skale)

Več v tiskani izdaji.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Teš: Zavrnitev posojila s strani EIB bi imela nepopravljive posledice Novice

Teš: Zavrnitev posojila s strani EIB bi imela nepopravljive posledice

Medtem ko Evropska investicijska banka (EIB) še presoja o vlogi Teša za črpanje 440-milijonskega posojila, v Tešu opozarjajo, da bi imela morebitna zavrnitev posojila nepopravljive posledice tako za Teš kot HSE. V EIB sicer pravijo, da še niso sprejeli dokončne odločitve o tem, v Tešu pa upajo, da... Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor

Prva kotacija Osveženo: 06.03.2015, 12:59
GRVG 5,20 -0,95%
IEKG 1,02 -4,67%
KRKG 60,70 1,42%
LKPG 25,35 3,47%
MELR 72,50 0,00%
PETG 279,50 0,54%
POSR 16,20 0,62%
TLSG 145,05 0,03%
ZVTG 27,10 -0,55%