V komunikaciji med Anonimnimi na Pastebinu je bil med drugim najavljen napad na celoten splet 31. marca. Njihov namen je zrušiti 13 osrednjih DNS strežnikov, kar bi pomenilo zlom celotnega medmrežja, saj se preko teh strežnikov imena domen pretvorijo v IP-naslove.

Za napad so se odločili, ker želijo izraziti svoje nestrinjanje z delovanjem Wall Streeta, neodgovornih vodij in bankirjev, ki po njihovih besedah stradajo svet zaradi lastnih kapric ali pa čistega sadizma.

V najavi napada so zapisali, da gre zgolj za protest in ne za dolgoročno uničenje spleta. Napovedujejo, da naj bi napad trajal zgolj nekaj ur do največ nekaj dni. "Karkoli že bo, bo globalno in bo ostalo v spominu," zaključujejo Anonimni.

Rob Graham iz varnostnega svetovalnega podjetja Errata Security najavo komentira, da kaj takšnega sploh ni mogoče. Svoje stališče obrazloži z dejstvi, kot so različne strogo varovane lokacije strežnikov, za katere veljajo popolnoma različni protokoli. Poleg tega še namigne, da število 13 sploh ni točno število vseh DNS strežnikov.

Andy Greenberg je še eden izmed strokovnjakov, ki dvomi v uspeh takšne operacije. Forbesov komentator trdi, da gre zgolj za boj za medijsko pozornost, sicer napada sploh ne bi napovedovali in da svoje dosežejo že s paniko, ki jo povzroči takšna najava. Najverjetnje, gre samo za to, da bodo lahko 1. aprila rekli: "Pa smo vas!"