Kocjančič je za Žurnal24 pojasnil, da gre za edini sistem, ki deluje z vsemi aparati, oziroma za napravo za brezžično upravljanje vseh električnih hišnih aparatov, s katero je mogoče na daljavo upravljati tudi na denimo žaluzije in centralno ogrevanje.

Izolan je za brezplačnik opisal, kako je začel odkrivati svoje sposobnosti. Povedal je, da so mu premožni podjetniki iz Ljubljane naročili, naj jim uredi daljinsko upravljanje klimatizacije v počitniškem stanovanju v Piranu. Ker so bili z njegovo rešitvijo zadovoljni, so mu naročili, naj izdelek razvije tudi za njihove poslovne prostore v Ljubljani. Kasneje je razvil napravo, prek katere je z mobilnim telefonom mogoče upravljati vse tipe klimatskih naprav, ne da bi bilo treba za to najeti električarja, kupiti poseben modul ali posegati v same naprave.

Kocjančič je za brezplačnik pojasnil, da so bili nad njegovo inovacijo, ki jo v svojem domu lahko postavi vsakdo brez pomoči strokovnjakov za avtomatizacijo in robotizacijo, na sejmu najbolj navdušeni Francozi, Japonci in Američani, T-Hrvatski Telekom pa razmišlja, da bi ta tehnološki dosežek umestil v svojo ponudbo. Dodal pa je, da so njegovi največji kupci pa so Italijani.

Izolan, ki mu zamisli zlepa ne zmanjka, trenutno razvija inovacijo na področju gostinstva, podrobnosti pa ostajajo skrivnost, saj naj bi jo predstavil pred poletno sezono. Preden je ustanovil podjetje Gea Robotics, je razvijal različne stroje in robote za priznana podjetja in ustanove.