Glede na to, poroča Index, da je kampanja na hrvaškem v polnem teku, uporabnik Komentar Dana (slovenski prevod ''komentar dneva'') meni, da je za ukinitev njegovega računa zaslužen ravno SDP, to pa je objavil tudi na svojih spletnih straneh. "Razumem, da obstajajo frustrirani ljudje, kot tudi dežurni čudodelci, ki so po nekem čudnem naključju zašli v SDP in ki jih vsaka omemba k***a ali pi**e pripravi do tega, da pokleknejo in se nemudoma začnejo križati. A istočasno jih niti najmanj ne motijo tisti, ki brskajo po smeteh, ne moti jih, da se njihov predsednik Ivo Josipović ku**i proti zločinom, storjenim v Libiji, kot da je sam pilotiral vse desetine ubijalskih preletov, ne moti jih nič, kar jim prinese fotelje in pa korist,'' je zapisal Komerntar Dana, kot poroča Index.

Lahko si nacist in zagovarjaš bombardiranje, ne smeš pa reči ''pi**a''

Niti malo se mu ne zdi nenavadno, poroča Index, da so ga ukinili, saj se ''ve da so oni posel za Cio opravili bolje kot Cia sama. Zbrati toliko podatkov v tako kratkem času je pravo mojstrstvo. Vendar pa je nekaterim od nas resnično vseeno (v izvirniku ''nekatere od nas resnično boli k***c'', op.p.) ker bomo to, kar si mislimo, povedali tudi na radiu ali televiziji. In za njih velja popolnoma enako. Moraš paziti, besedo za kateri spolni organ uporabiš, lahko pa si istočasno nacist ali zagovornik bombardiranja držav.''

Kot poroča hrvaški portal, Komentar Dana tudi na svoji spletni strani prosi privržence za potrpljenje, saj je na Facebook poslal tri elektronska pisma in sedaj čaka, kakšen bo njihov odgovor. Dodaja da je zanimivo, da se mu ni nikoli ni podobnega ni zgodilo, ko se je ''spravil'' na HDZ z razo ikonografijo. Se pa je ravno to zgodilo ravno Enesu Čelosmanoviću, znanemu kot E Che. Po tem ko so mu najprej s profila pobrali fotomontaže slik članov Hdzja, pričakuje da bo njegov profil kmalu blokiran, poroča Index.