Vprašanje je: bi bila raje z določenim tipom moškega ali pa bi raje našla idealnega zase?

Videz ali usklajenost

Tip moškega je lahko dvorezen meč: v iskanju moškega, za katerega misliš, da bi morala biti z njim, boš zgrešila vse tiste, ki bi bili zate res idealni, a ti zaradi določenih malenkosti ne ustrezajo. V borbi med zunanjim videzom in kompatibilnostjo, je vedno bolje izbrati drugo, saj videz, kot že vemo, zbledi.

Ujeta v rutino

Zveze s samo določenim tipom moškega so lahko zelo utrudljive, obstaja pa tudi možnost, da se znajdeš ujeta v rutino zmenkarij z istim karakterjem, ki ima vsakič le samo drugačno ime. Poizkusi zamenjati tip moškega in daj priložnost tudi tistim, ki te morda na prvi pogled ne privlačijo tako zelo, a ti bodo sčasoma bolj ustrezali.

Morda ti bo drugačnost všeč

Moški, ki na prvi pogled morda res ni med najbolj privlačnimi, ti lahko razkrije marsikaj drugega in ti pokaže svet, kakršnega še nisi poznala. Morda ti bodo všeč njegove prostočasne dejavnosti, morda pa ugotoviš, da ti je v bistvu všeč popolnoma drugačen tip moškega kot si mislila do sedaj.

Ah, kdo ve … morda se tvoja sorodna duša skriva za očali piflarja, ki ga sicer nikoli ne bi niti povohala. Razmisli: kako pomembno je, da je tvoj moški športnik, če nimata nikakršnih skupnih interesov?

Isti tip moškega pomeni tudi iste zgodbe, te pa lahko začnejo kar hitro dolgočasiti. Namesto da lažeš, kako super je, da je tvoj fant lep, a ne preveč pameten, daj raje priložnost fantu, s katerim se lahko smeješ in pogovarjaš.