Didier Fillion, francoski dentalni kirurg, ki ima svojo ordinacijo v Londonu, je imel opravka tudi z zobmi Sadie Frost in Johna Galliana. Njegov bližnji prijatelj in kolega Bernard Touati je zdaj razkril, da je Fillionovo delo z vojvodinjo vsebovalo "mikro-rotacije" njenih zob, da bi tako prišli do izboljšanega, čeprav še vedno naravnega videza.

Touati je v intervjuju za revijo The Times povedal, da je Fillion obdelal Katine zobe: "Niso popolnoma poravnani. V ZDA hočejo zobe, ki so simetrični, poravnani, umetni. On pa je pri Kate Middleton naredil nekaj mikrorotacij, tako da je njen nasmeh naraven in zdrav, ne pa umeten."

Tudi Didier Fillion zagovarja "harmonično asimetrijo": "Zobje, ki so videti kot tipke na klavirju niso dobri, tako da poskušamo ohraniti nekaj značilnosti, morda pustimo kakšen prostorček."

Ko pa so ga novinarji The Timesa vprašali, ali je imel opravka z zobmi vojvodinje Cambriške, pa jim je Fillion povedal: "Nič ne morem povedati. Žal mi je. Ne morem ne potrditi ne zanikati tega."

Sicer pa naj bi Fillion popravil tudi zobe pokojnega ruskega predsednika Borisa Jelcina in njegove žene, pa tudi lastnika nogometnega kluba Chelsea Romana Abramoviča.