V elektronskem sporočilu, ki so ga izdali Anonimni neposredno po napadu, so namigovali, da še vedno znotraj sistema odvetniške firme tudi potem, ko je novica o napadu postala javna. Pri Puckett & Faraj so medtem obupano iskali rešitve, a jim to ni šlo dobro od rok. Njihov spletni gostitelj je naposled priznal: "Anonimni so malce predobri zame,“ in predlagal, da se pokliče FBI.

V tistem trenutku ni mogel pomagati niti FBI, saj so napadalci že zapustili sistem, pri podjetju pa so bili izredno jezni, ker njihov gostitelj ni vedel za napad in so mu o njem morali sporočiti sami. Odvetnik Neal Puckett je povedal, da niso prepričani, kako bo napad vplival na poslovanje v prihodnosti, "a za zdaj ne moremo opravljati posla.“

"To bi lahko povsem uničilo odvetniško pisarno,“ napad obžaluje Marcy Atwood, sicer poslovna menedžerka pri Puckett & Faraj. Zanimivo pa je, da ne gre za majhno pisarno, temveč za veliko podjetje, ki ponuja odvetniške storitve vojakom na obeh obalah ZDA. Da pa je napad ogrozil poslovanje ni težko verjeti, saj je zadnja stvar, ki si jo želite, če vam sodijo za umor neoboroženih civilistov, da ima vaša odvetniška pisarna težave z varnostjo podatkov.