Kot je povedala Heglerjeva, na Javnem stanovanjskem skladu MOL dela že več kot 13 let. "Zato bi bilo po eni strani morda dobro, če pride tudi kakšna nova vizija in kakšna nova energija na sklad. Po drugi strani pa so tudi zame kakšni novi izzivi najbrž še zanimivi," je pojasnila.

O svojih konkretnih načrtih v primeru, da bo izbrana za direktorico ljubljanske mestne uprave, še ni želela govoriti. "Jaz sem pravzaprav del te mestne uprave vseh 13 let, kolikor sem na skladu, tako da sigurno imam neko vizijo, vendar se mi zdi, da je preuranjeno, da bi o tem govorila v tem trenutku," je dejala.

Rok za prijavo na javni natečaj za položaj direktorja mestne uprave MOL se izteče danes. Kot so pojasnili na občini, lahko pravočasne prijave, oddane priporočeno po pošti, prispejo tudi v začetku prihodnjega tedna. Kdaj bo postopek javnega natečaja končan, je zaradi različnih dejavnikov težko predvideti, so pojasnili na MOL.

Dosedanjemu direktorju mestne uprave Vasji Butini se je petletni mandat iztekel 15. januarja. Občina je razpis za njegovega naslednika objavila že 30. septembra lani, a izmed prijavljenih kandidatov ni bil izbran nihče.