Rezultati Mladinine volilne napovedi kažejo, da SDS vodi s 32,4 odstotka podpore, sledi ji Pozitivna Slovenija Zorana Jankovića s 25,1 odstotka, na tretjem mestu pa je SD z 12,1 odstotka. Na četrtem mestu je presenetljivo DeSUS s 6,6 odstotka, ki mu sledi Državljanska lista Gregorja Viranta s 6 odstotki. Stranki, ki naj bi se še uvrstili v državni zbor, sta SLS s 5,3 odstotka podpore in NSi s 5,2 odstotka podpore.

Pod parlamentarni prag bi se po rezultatih ankete uvrstile TRS, SNS in LDS s po 1,5 odstotki glasov volilnih upravičencev ter SMS - Zeleni z 1,4 odstotki. Strankam Akacije, Zeleni Slovenije, Demokratična stranka dela in Gibanje za Slovenijo bi volivci namenili manj kot 0,5 odstotkov glasov.

Mladina in Ninamedia tudi letos izvajata tako imenovano kontinuirano meritev. Anketiranje volivcev poteka vse od petka, 25. novembra in se bo nadaljevalo do vključno petka, 2. decembra. Današnji prvi objavljeni napovedi, bo vsak dan sledila objava seštevka rezultatov zadnjih treh dni. Dnevni vzorec je 200 realiziranih anket, napovedi pa bodo objavljene na 600 realiziranih anket. Rezultati bodo vsak dan do volilnega molka objavljeni predvidoma najpozneje do 12. ure. Zadnji rezultati pa bodo objavljeni v petek, pozno zvečer, so zapisali na spletni strani Mladine.