Na Twitterju je Janša zapisal, da "Repovž na Mladini nadaljuje z zlorabo otrok. Mogoče mu bo mafija za to plačala dodatnih 200 tisoč evrov. Kultura iz Baričevićeve garaže."

Na to se je za Žurnal24 odzval v tvitu omenjeni urednik revije Grega Repovž, ki je na vprašanje, ali bo Janši kaj odgovoril, dejal le: "Da, da ima Baričevič trdi č." Dodal je, da je Twitter dober pokazatelj tega, kako lahko Janša udari v 140 znakih.

V dogajanje na Twitterju pa se je zdaj vključil tudi Gregor Golobič (ki si je račun na tej mikroblogerski platformi šele pred kratkim ustvaril). Zapisal je, da ne misli sodelovati v "JJ race-to-the-bottom filmu, kot te dni v zadahu septičnih jam spletnih forumov onesnažuje tudi Twitter".

Politične bitke se očitno selijo tudi na Twitter, kar je ugotovil tudi Jonas Žnidaršič, ki je na platformi znan pod nadimkom @milijonar. Zapisal je: "Twitter je politikom le še eno sredstvo političnega obračunavanja. Druzga lajfa ni? Ene same nepolitične misli? Ni? Le politika in praznina?"