Upravljavci skupine poskušajo biti čim bolj aktivni in uporabnikom ponujajo koristne nasvete, kako lahko svoje sanje uresničijo v tujini. "Hrvaška nam je obrnila hrbet, nikomur ni več mar za nas," je samo eden izmed mnogih nezadovoljnih komentarjev mladih, ki so si pomoč za odhod v tujino poiskali kar na Facebooku.

Mladi uporabniki ne varčujejo niti s kritikami na račun vlade, precej jih je namreč razjezila pobuda vlade, da bi vsi mladi dobili službo za eno leto, plačani pa bi bili 1600 kun na mesec (215 evrov). "Če se že hvalite, da v Hrvaško prinašate spremembe, najprej spremenite sami sebe. Če želite varčevati, najprej varčujte pri sebi. Če delite odpovedi, najprej odpustite svoje. Mladi bomo zapustili to državo in ostali boste sami," so mladi sporočili premierju Milanoviću.

"Z vstopom v Evropsko unijo bo naš glas ukraden, brezposelnost, visoki davki in izguba lastnine pa vsakodnevnica," so opozorili. Po njihovem so sovražniki vse dosedanje vlade, ki so prek dogovorov z bankami "prevzele vse v tej državi". V facebookovi skupini so mladim sporočili, da zapustiti državo ni "sramota", saj se vanjo lahko vrnejo, ko se bodo razmere spremenile.

"Mladi ljudje so kakor seme. Vrzite ga na plodna tla in mu omogočite primerne razmere pa bo zrasel. Če ga omejujete, bo komaj preživel," so opozorili.