Film, katerega naslov je priredba naslova filma Njegovi tastari (v originalu Meet the Fockers), v katerem igrata Ben Stiler in Teri Polo, govori o veterankah Rdeče četrti, 69 letnih damah, ki se s prostitucjo ukvarjata že petdeset let.

Seksali samo za resnično dobro plačilo

V napovedniku, ki si ga lahko ogledate spodaj, med drugim izvemo, da sta sestri imeli ''na tisoče trikov''. ''Redkokdaj sva res fu**li, razen če nama niso resnično dobro plačali,'' sta priznali.

Gospe na klic sta priznali, da se je od njune rosne mladosti pa do danes marsikaj spremenilo. ''Včasih naju je kak policist čez okno opozoril, da sva pokazali preveč gležnjev, danes pa dekleta v izložbah prodajajo kokain,'' je dejala Louise. Njena sestra sicer še vedno dela, saj od pokojnine ne more živeti, sama pa je že prenehala, saj zaradi artritisa ne more. ''Moja sestra še vedno dela, potrebuje denar.''

Neuradni sindikat za prostitutke

Sestri sta v filmu prikazani tudi med obiskom seks šopa, kjer sta pokomentirali vibratorje in se dotaknili nekaterih občutljivih tem. Razkrili sta, kako sta se končno le rešili zvodnikov in nekaj časa vodili tudi lastni bordel, organizirali sta celo neuradni sindikat za prostitutke.

Režiserja Gabrielle Provaas in Rob Schrode sta za ABC povedala, zakaj je prav to zgodba, ki jo hočeta povedati: ''Louise in Martine sta pravi staromodni amsterdamski kurbi: svobodni, veseli, ne bojita se nikogar.'' Čeprav je prostitucija v Amsterdamu legalna, sta sestri naleteli na nemalo problemov, a ju to ni preveč oviralo. ''Delala si ta posel, bila si kurba. Nikoli se ne boš rešila tega imena. Vedno te bodo klicali kurba, zato bodi kurba,'' Martine pove svoji sestri Louise.