Z nekaj triki in predvsem zelo natančnim načrtovanjem ličenja se mlada blogerka iz Nepala v neverjetno kratkem času spremeni v prepričljive podobe slavnih osebnosti s celega sveta. Njen facebook profil, na katerem trdi, da se je vsega naučila sama in Youtube kanal, kjer objavlja filmčke s preprostimi nasveti za ličenje in popolnimi preobrazbami, sta že nekaj časa polna oboževalcev in tistih, ki bi njeno delo radi posnemali. Na Youtubu ima dekle več kot 96 milijonov ogledov in 585 tisoč sledilcev, ki so se vztrajno nabirali od leta 2009, ko je objavila svoj prvi prispevek.

Nekaj časa je objavljala predvsem kratke filmčke z nasveti za vsakodnevno ličenje. Kar jo je resnično izstrelilo med Youtube zvezde pa so posnetki neverjetnih preobrazb, ki jih odlično izvede tudi na ravni oponašanja. Ena izmed najbolj neverjetnih preobrazb je zagotovo tista v raperja Drakea, ki ga ob koncu posnetka oponaša tako, da je težko verjeti, da pred kamero stoji ista oseba kot ob začetku ličenja.

Megan Fox, Kate Middleton, Kim Kardashian, Adriana Lima, Selena Gomez in Lady Gaga so vse imele vlogo v njenih preobrazbah. Promisin najnovejši posnetek pa je namenjen preobrazbi v Mona Liso, ki jo izvede za zlatim okvirjem za slike. Med komentarji pod filmom je mogoče prebrati tudi: "Ko bi te vsaj lahko videl Leonardo Da Vinci. Plačal bi, da bi videl njegov izraz na obrazu."

Še več neverjetnih posnetkov lahko najdete tukaj.