Na tone iztrebkov, ki jih dobi iz okoliškega centra za razmnoževanje pand, ki se nahaja v gorah Ya'an v provinci Sečuan, bo potrebnih, da bo zrasel prav poseben okoljevarstveni pandin zeleni čaj. 50 gramov tega čaja bo nato prodanih za več kot 2600 evrov , kar pomeni, da gre za najdražji čaj na svetu.

Kot pove An večina ljudi v skodelici čaja porabi tri grame sušene rastline, kar pomeni, da vas ena skodelica omenjenega čaja stane nekaj manj kot 160 evrov. An visoko ceno upraviči z besedami, da bo ves dobiček uporabil za okoljevarstvene namene, prihodnje serije čaja pa naj bi imele nižjo ceno.

Med promocijo svojega čaja se je An celo preoblekel v pando in v kostumu s tovornjaka razlagal gnoj. ''Zahvaljujem se nebesom in zemlji, da sta nas blagoslovili z okoljevarstvenim pandinim čajem.''

''Ljudem vsega sveta bi rad le prenesel sporočilo, da se da nekaj odpadnega spremeniti v nekaj uporabnega, razširil bi rad kulturo recikliranja in uporabe organskih gnojil.'' An je nadalje razložil, kaj je tako posebnega v iztrebkih pand. ''Panda je kot naprava, ki proizvaja organsko gnojilo. Kar naprej jejo. Poleg tega absorbirajo le 30 odstotkov hranljivih snovi iz hrane, kar pomeni, da jih večina ostane v gnoju in se tako prenese nazaj v zemljo.''

Sicer pa drag okoljevarstveni pandin čaj ni edina draga skodelica, ki je povezana z živalskimi iztrebki. Tudi kave kot sta Kopi Luwak in Uchunari za svojo izjemnost potrebujeta iztrebke. Kopi Luwak na primer, se pridobiva tako, da mačke pojedo kavna zrna, ki jih nato iztrebijo, iz njih pa se nato naredi kavo.