Prijateljici je nekoč povedala: "Zame ima okus kot voda.“ Morda gre zgolj za to, da se je ženska okusa navadila, saj v prepričanju, da bo urin ozdravil njeno obolenje za rakom, že nekaj časa uživa svoj urin.

Tega si ni izmislila sama, po svetu obstajajo celo gibanja, ki trdijo, da uživanje lastnega urina lahko zdravi bolezni, zviša raven energije in celo izboljša spolno življenje. Podobno so verjele mnoge stare civilizacije, kar je bilo zapisano v zapisih starih Egipčanov, Indijcev in Kitajcev.

Uradna medicina pa se s takšno metodo ne strinja najbolj in opozarja, da ob uživanju urina lahko pride do hude dehidracije in lahko močno škodi telesu. Helen Andrews iz britanskega združenja dietetikov razlaga: "Vsakič, ko urin vrnemo nazaj v telo, pride spet ven, veliko bolj koncentriran, kar pa je slabo za telo, saj tako močan urin lahko poškoduje črevo. Pitje lastnega urina je podobno pitju morske vode.“

V epizodi poleg Carrie pa je svojo zasvojenost predstavila še ženska, ki uživa prst. Obe si lahko ogledate v odlomku iz oddaje spodaj.