Da bi izkušnja njegovega jedilnega programa ostala sveža tudi v osemnajsti izvedbi, se je odločil, da bo letos namesto tradicionalne večerje za mizo pripravil okoli 50 majhnih jedi, ki jih bodo tekom večera podajali okoli 1500 gostom. Da bo stvar tekla tekoče, pa se bo moral zanašati na 350 ljudi v kuhinji in dodatnih 950 ljudi, ki bo pomagalo z ostalimi opravki.

Večer bo gostom postregel nekaj Puckovih klasičnih jedi, kot je dimljen losos, okusili pa bodo lahko tudi nove stvaritve, kot je šanghajski jastog s kokosovim curryjem. Natakarji in natakarice bodo nosili štiri različne uniforme, 12 tisoč kozarcev pa bodo polnili s tisoč steklenicami šampanjca Moët & Chandon, kar je sicer okoli 200 steklenic manj kot lani. Poleg količine steklenic šampanjca se zvrti pogled tudi ob količinah drugih naročil. Na seznamu je 1300 gojenih ostrig, 659 kilogramov jastogov iz Mainea in 7500 kozic.

Nasploh je zasnova letošnjega plesa modernejša od prejšnjih. Tisoč štiristo sklopov kristalov Swarovski bo ujelo svetlobo 750 LED-ov, za ambient pa bo poskrbel Jonathan Jacobs znan tudi kot "Vintage DJ“.