Prepričana, da bo to njeni deklici "okrepilo", je Keetra svoji hčeri prijavila že na več kot 70 tekmovanj, in to že od njunega drugega leta starosti. Medtem ko je bila družinski šampion nekoč Kylie, je zdaj mamina zmagovalna ljubljenka postala mlajša Karley.

Včasih lahko tekmovanje povzroči srdit prepir med sestrama, ki nemalokrat končata v solzah, vendar pa Keetre to ne gane – prepričana je, da so lepotna tekmovanja najboljše za njeni hčeri.

"Karley je moja kraljica. Mlajša je, a vseeno ima 30 pomembnih zmag, medtem ko jih ima Kylie le osem in ni Karley nikoli premagala. Nekateri ljudje si morda mislijo, da je kruto siliti otroka, da tekmujeta eden proti drugemu, vendar pa mislim, da je to dobro zanju. Okrepilo ju bo in motiviralo, da se bosta bolj trudili," je prepričana Keetra.

"Konec koncev vedno uživata in sami hočeta še več. Če bi kdajkoli povedali, da ne želita več na lepotna tekmovanja, bi se ustavili. Nisem vedela, če jima je to všeč, ko sta bili še resnično majhni, tako da sem se odločila, da bom počakala, dokler mi ne bosta povedali, da jima to ni všeč," dodaja mati.

Kylie je pričela tekmovati pri dveh letih, prvič pa je zmagala leta 2008, po 18 mesecih rednega udeleževanja na tekmovanjih. Karley, ki je bolj živahna, pa je prav tako pričela tekmovati pri dveh letih, zmagala pa je skoraj takoj, novembra 2009.