Posnetki, ki ''dišijo'' po opiti zabavi za bruce, so posneti z mobilnimi telefoni. Na njih lahko vidimo neidentificirane mlade moške, ki na različen načine uničujejo Alterine avtomobiljke školjke, zraven pa se neizmerno zabavajo. ''Vse kar morate storiti je, da zamenjate celotno ohišje in že ste nared,'' pripomni en, med tem ko vozilo poleti v steno. Drugi v smehu pove: ''Pri snemanju tega filma niso bile ranjene nobene živali.'' ''Koliko mislite, da je vreden ta video?'' vpraša zadnji.

Aptera, ki je sicer imela namen razkriti novo štirivratno družinsko limuzino s petimi sedeži, v stilu Toyote Camry, a so morali zaradi pomanjaknja naložb razglasiti bankrot.

Steve Fambro, nekdanji šef tehnične službe in soustanovitelj Aptera motorsa je eden od tistih, ki je ostal brez besed, ko je videl posnetke. ''To so bila čudovita in polno operativna vozila. Dve izmed njih smo moja mala, mala ekipa in jaz razvili, ko sem bil še izvršni direktor,'' je dejal in zaključil: ''To je bilo izredno vozilo za vožnjo.''

''Nobene logične razlage ni, zakaj bi nekdo to storil, razen te, da njihovi ustvarjalci ne bi nikoli več videli svojega dela delovati,'' je zaključi vidno pretreseni Fambro.