79-letna Nellie Geraghty je bila tako vdana pokojnemu soprogu Franku, da je njegov pepel v žari nosila naokrog vse odkar je umrl. V boju za torbico je skupila tako hude poškodbe glave, da je padla v nezavest, a vendarle je še vedno trdno držala za ročaj torbice. 36 ur kasneje je v bolnišnici, pred tem je policijo in sorodnike rotila, naj vendarle najdejo soprogov pepel, poškodbam podlegla.

Njena sestra je dejala: "Življenje je darovala za Franka, ne ravno za pepel. Vedno je šel z njo, kamorkoli se je odpravila. Odkar je umrl je bil v več nakupovalnih središčih kot prej, ko je še živel. Že prej jo je bilo strah, da bi ji kdo ukradel torbico. Brez njega namreč ne bi hotela živeti. Ravno zato se je borila na vse moči. Tudi denar je imela not, brez težav bi jim ga dala. Frankov pepel pa je s seboj nosila že 17 let. Ne moremo verjeti, da je kdo tako zloben, da bi jo napadel. Bila je majhna, imela je skoraj 80 let. Ne razumemo, kako hudobni so lahko ljudje."

Družina še vedno naproša tistega, ki je pepel vzel, naj ga vrne, saj bi radi žaro pokopali skupaj z Nellie. S Frankom sta bila poročena 42 let.