Danes 18-letna Angie pove, da ji je objava fotografij, ki so bile sicer namenjene njenemu takratnemu fantu, spremenila in zagrenila življenje.

Pred štirimi leti je nič hudega sluteča najstnica nehote postala internetna seks zvezda. Slikala se je v zapeljivih oblekah in perilu ter svoje slike objavila na zasebnem portalu Photobucket, da bi jih lahko tam videl njen fant. Na njeno nesrečo, so v portal vdrli hekerji in njene slike so postale svetovna zanimivost.

Grozijo ji s posilstvom

''Pri štirinajstih ne veste, da imajo lahko vaše poteze drastične posledice na vaše življenje,'' je v solzah razložila Angie, ki se je pogovarjala z novinarji Abcja in dodala, da je morala dvakrat celo zamenjati šolo, saj so jo sošolci maltretirali in se ji posmehovali.

Dnevno se, kot je povedala, sooča z zastrašujočimi grožnjami. ''Nekateri trdijo, da sem si za to kriva sama in da me bodo, ko me srečajo, posili, saj je to tisto, kar si jaz res želim. Nekateri od njih celo vedo, kje živim.'' Grožnje so postale tako resne, da je družina za pomoč zaprosila celo FBI. A celo možje v modrem niso zmogli preprečiti širjenja njenih slik, problem pa postaja vse večji. Mnoge slike na spletu, je razložila Angie, sploh niso več njene, temveč so fotomontaže. Obraz je njen, ostalo pa ne.

V preteklih štirih letih se je na Facebooku, Twitterju in YouTubu celo pojavil njen, seveda lažni, profil. Njene slike se uporabljajo tudi v mnogih amaterskih pornografskih oglasih.

Angie gre danes le redko iz hiše, srednjo šolo končuje na daljavo in, kot je povedala, ji na kraj pameti ne pade, da bi pogledala kaj je na Facebooku.