Vse skupaj se je začelo kot parada dragih avtomobilov, končalo pa kot nočna mora zavarovalnic. Na prizorišče se je ženska pripeljala v svojem 280 tisoč evrov vrednem bentleyju azure in najprej ob strani opraskala 85 tisoč evrov vrednega mercedesa razreda S.

To pa nikakor ni bilo najhuje. Njena 2,7 tone težka zver se je nato zaletela v črn ferrari F430 (vreden slabih 160 tisoč evrov), čelno trčila v porsche 911 (90 tisoč evrov) in svoj uničevalni pohod končala v 160 tisoč evrov vrednem astonu martinu.

Voznica in njeni dve sopotnici so morale nato ponižane sedeti v avtomobilu, saj niso mogle odpreti vrat, medtem pa se je na prizorišču zbralo na stotine ljudi, ki so vse skupaj tudi množično posneli.

Blondinka je naredila za več kot 45 tisoč evrov škode, stereotip o ženskah za volanom pa se je tako še okrepil. Nedavno opravljena raziskava univerze v Michiganu je namreč ob pregledu dokumentacije 6,5 milijona avtomobilskih nesreč ugotovila, da je število nesreč med dvema ženskima voznicama višje od pričakovanega. Pokazalo se je tudi, da se ženske slabše znajdejo v križiščih in pri vključevanju na prednostne ceste.