V sklopu Tedna restavracij, največjega slovenskega kulinaričnega dogodka, ki povezuje in navdušuje ljubitelje kulinarike po vsej Sloveniji, je od včeraj mogoče opraviti rezervacijo na spletni strani www.tedenrestavracij.si z osveženimi meniji in načinom rezervacije. S tokratno temo Original, ne kopija! organizatorji izpostavljajo drugačnost, posebnost in izvirnost v kar 111 izbranih slovenskih restavracijah. Osnovna cena menijev je letos 24 evrov za restavracije z oceno en srček. Dodatek za kakovost v restavracijah z oceno dva srčka znaša dva evra (cena menija 26 evrov) in v restavracijah s tremi in štirimi srčki šest evrov (30 evrov). Statistika dogodka, ki vsako leto postreže z rekordno udeležbo restavracij in privabi več kot 110.000 obiskovalcev, kaže, da gre Teden restavracij v pravo smer, saj se letos projektu pridružujejo tudi z Michelinovimi zvezdicami nagrajene restavracije Grič, Strelec in Hiša Linhart. vl

Priporočamo