Bilo je daljnega leta 1962, ko je San Connery prvič zaigral vlogo Jamesa Bonda in prelisičil zlobnega člana kriminalne združbe SPECTRE dr. Noja, za nameček pa mu je v sončni zahod uspelo oditi v spremstvu prikupne Honey Ryder.

Petdeset let kasneje je bikini prvega Bondovega dekleta le eden od 400 razstavnih predmetov, ki si jih lahko ogledajo obiskovalci razstave v čast ene od najbolj donosnih filmskih serij vseh časov. Obiskovalce ob prihodu na razstavo pa pozdravi voščena podoba Seana Conneryja naslonjenega na slavni aston martin DB5 iz 1964.Kasneje si lahko ogledajo tudi poustvarjen slavni prizor iz filma Goldfinger, ko Bond v sobi naleti na mrtvo Jill Masterson, ki je po celem telesu pobarvana z zlato barvo.

Razstava je sicer narejena po vzoru pripovedniškega loka Bondovih filmov. Sprva obiskovalec stopi v pisarno M, kjer je vohun 007 prejemal naloge, nato pot vodi do veje Q, kjer nastajajo najbolj zabavne "igračke“ v svetu filmskih vohunov, seveda pa ne manjka niti kazino. Vse skupaj dovršijo eksotične lokacije, v katerih se je skozi leta in dogodivščine pojavljal Bond. Razstava se zaključi na edini spodobni način, ko ste se enkrat sprehodili skozi svet najslavnejšega agenta na svetu, s pretresenim martinijem.

Oče serije knjig o Jamesu Bondu, Ian Fleming, naj bi svojega junaka sicer upodobil po vzoru ruskega juda Sidneya Georga Reillyja, ki je v obdobju pred in med prvo svetovno vojno deloval kot britanski vohun, danes pa velja za prvega velikega vohuna 20 stoletja.