Na seznamu so se znašli umetniki, ki so imeli med 10 najbolj poslušanimi pesmimi eno uspešnico, nato pa so poniknili neznano kam.

Na vrhu seznama se je znašel Daniel Powter z uspešnico "Bad day“, ki je leta 2006 kar pet tednov preživela na prvem mestu najbolj poslušanih skladb.

Le kdo ne pozna spevne popevke "Don't Worry Be Happy" Bobbyja McFerrina, ki je ljudi navduševala leta 1988? Ampak – ali se spomnite še katere druge njegove pesmi?

Skupina Crazytown je marca 2001 obnorela svet s pesmijo "Butterfly“ in z lestvic priljubljenosti po njej odletela še hitreje, kot pa priletela.

Joan Osbourne je bila stara 33 let, ko je njena pesem "One Of Us“ leta 1996 prevzela vrhove številnih lestvic priljubljenosti.

Eagle-Eye Cherry je leta 1999 poskrbel za veliko uspešnico "Save Tonight“, ki pa je zaenkrat njegova edina.

Jennifer Paige je leta 1998 postregla s pop popevko "Crush“ in nikoli več dosegla podobne slave.

Patrick Swayze je pesem "She's Like The Wind“ odpel za film Umazani ples leta 1988. Igralec zatem sicer ni več pel (ali pa pesmi nismo slišali), je pa posnel še dosti uspešnih filmov.

Duet The Proclaimers je leta 1993 obnorel svet z veliko uspešnico "I'm Gonna Be (500 Miles)", ki se jo prav gotovo spomnite, saj je pri njej zelo težko sedeti ali pa stati pri miru. Pesem je bila tudi del glasbe v filmu Benny & Joon, v katerem je nastopil Johnny Depp.

Kevin Lyttle je na svetovno glasbeno sceno leta 2004 vstopil z uspešnico "Turn Me On“ in z njo svoj uspeh tudi končal.