"Yes/No/Maybe" je interaktivna umetniško-družabna instalacija, ki spletne zmenkarije postavlja v fizično okolje. Premestitev virtualnega v fizično okolje je sredstvo za preizpraševanje koncepta človeškosti in z njim povezane dualistične politike, so sporočili iz laboratorija Ljudmila.

Vsak obiskovalec bo prejel značko s čipom, ki bo prek oddanega signala vplivala na barvo svetlobe v njegovi neposredni okolici, so napovedali organizatorji. Barve semaforja - rumena, zelena in rdeča - se bodo spreminjale glede na nivo interesa za druženje in spoznavanje. Umetnica bo z uporabo temeljnih principov spletnih zmenkarij poskušala ustvariti situacijo virtualnega v realnem okolju.

Avtorica projekta, nastalega v produkciji Ljudmile, laboratorija za digitalne medije in kulturo pri KUD France Prešeren Trnovo in organizacije MoTA, prihaja iz Bangkoka. Po magisteriju s področja oblikovanja informacijskih izdelkov na Danskem je nadaljevala z raziskovanjem področja moderne umetnosti kot sredstva preizpraševanja o suspendiranem odnosu med bivanjem/bitjem in svetom. Od leta 2006 živi in dela na Švedskem. Na Valand School of Fine Arts na Švedskem je zaključila magisterij s področja vizualnih umetnosti.

V delih se posveča družbeni interakciji ter prostorski pogojenosti in otipljivosti, s katerimi razkriva stanje sodobnosti. Po metodi raziskave v praksi uporablja interakcijo kot medij poetične refleksije. Trenutno se ukvarja z vprašanji možnosti integracije spletnih reprezentacij in izkušenj v fizično okolje.