Po naših neuradnih podatkih je bil mladenič, ki je poiskal pomoč v UKC, res ustreljen v nočnem incidentu. Poleg tega naj bi se tudi že pogovorarjal s policisti.

Policisti, posredovalo jih je kar 20, na kraju dogodka oseb niso izsledili, so pa našli in zavarovali sledi, ki kažejo na to, da je bilo uporabljeno strelno orožje, so potrdili na Policijski upravi (PU) Ljubljana.Vsaj tri osebe naj bi zbežale.

Neuradno naj bi policija na kraju streljanja našla sledove krvi. V ljubljanskem kliničnem centru je pomoč poiskal tudi ranjeni mladenič, ki pa ga policisti po naših podatkih zaenkrat še ne morejo z zagotovostjo povezati s streljanjem, saj menda ne želi najbolj sodelovati s policisti.

Na ljubljanski policijski upravi med tem pojasnjujejo, da okoliščine streljanja ''še preiskujejo, ter da o kakršnih koli ugotovitvah zaenkrat še ne morejo govoriti." Sicer so bili policisti o streljanju obveščeni okoli 1.30 ure, o dogodku pa še zbirajo podatke, so dejali na PU Ljubljana.

Sicer pa so bili policisti o streljanju obveščeni okoli pol druge ure zjutraj. Vir je za Žurnal24 povedal, da je slišal vsaj štiri strele in ''neko razbijanje''.