Policija je v Bhudabralu pretekli petek odkrila grozljivo zgodbo, ki spominja na nočno moro. Razbili so mrežo 150 ljudi, ki se je zadnjih nekaj let ukvarjala z ugrabljanjem otrok. Kot da to ni že dovolj pretresljivo, jim je eden od ujetih članov povedal, da so otroke, ki jih niso mogli nikakor prodati, ubili, spekli in pojedli njihova trupla.

Meščani so opazili mladega moškega, ki se je ravno pripravljal, da bo pobegnil z mesta z ugrabljenim 12-letnim dečkom. Samoiniciativno so meščani ugrabitelja najprej dodobra pretepli, nato pa poklical policijo. Med preiskavo je ugrabitelj povedal, da jim člani tolpe, ki se ukvarja s preprodajo otrok plača 10000 rupij za enega otroka – kar ni več kot 150 evrov.

''Policisti so bili popolnoma v šoku, ko jim je moški povedal, da so člani njihove tolpe otrok, ki jih niso mogli prodati, ubili, razsekali njihova trupla in nato spečene pojedli,'' je za indijski časnik povedal predstavnik policije. Sledeč uradnim podatkom je bilo v zadnjih nekaj letih ugrabljenih najmanj 89 otrok.