Reševalci so na grozljivi prizor naleteli v spalnici, kriminalisti pa zdaj ugotavljajo, ali gre pri smrtih za umore in samomor. Prvotno so sicer domnevali, da je četverica umrla zaradi zastrupitve s plinom. Policija je že sporočila, da je bila spalnica, v kateri so našli trupla, poškodovana zaradi požara.

Umrli so 37-letni moški in njegova 36-letna partnerka ter njuna otroka, stara devet in deset let. Kriminalist Paul Taylor je povedal, da so sprva sumili, da so bile smrti posledica izpuščanja škodljivih kemikalij ali plinov. "Po testiranjih nimamo več nobenih skrbi v zvezi s tistimi, ki preiskujejo območje, zato bomo danes nadaljevali s preiskavami."

Pretreseni sosedje se zbirajo ob hiši, kjer se je zgodila tragedija. "Zelo dobro sem poznal očeta. Bil je resnično dober človek, živel je za svoja sinova. Zelo, zelo žalostno," je nesrečni dogodek komentiral sosed, družinska prijateljica pa v solzah postavi šopek rož na dvorišče. Na listku ob rožah je napisano: "Tako čudovita družina ste bili. Vsa naša ljubezen gre k vam. Ne moremo verjeti, da vas ni več."