Četverico je rešila sreča, pa tudi pravočasen prihod policije, ki je napadalca uspela obvladati. Na bazen so 29-letni Milan Cvetković, 42-letni Dejan Milenković, 39-letni Vladica Milutinović in 35-letni Ivan Veljković prišli včeraj okoli 22. ure, saj so se hoteli izogniti gneči. Vse je bilo videti v redu, kar naenkrat pa so se odprla vrata savne, v kateri so bili, in na vratih je stal Ivan S. In pričel vpiti: "Mene ne bo nihče zaj******, vse vas bom pobil, vse vas bom zaklal!"

"Zaprl je vrata, čez nekaj sekund pa jih je spet odprl in v roki držal pol metra dolgo mačeto. Poskušali smo ga umiriti, vendar neuspešno," razlaga Milenković, ki je v napadu najbolj nastradal – z mačeto je dobil nekaj udarcev po hrbtu in nogah.

Prijateljem se je uspelo prebiti iz savne, vendar pa jih je napadalec nato začel loviti okoli bazena. Milanu Cvetkoviću je uspelo poklicati policijo, napadalec pa je tekel za Milutinovićem. Ta se je uspel zapreti v pisarno, vendar je Ivan S. razbil steklo in nadaljeval z napadom.

Morda bi prišo tudi do najhujšega, vendar je policija uspela hitro obvaladati napadalca, ki je bil po besedah Cvetkovića pijan ali pa pod vplivom mamil. Četverica je že napovedala tožbo.