Prometna nesreča se je zgodila v sredo okoli 20.20 na ljubljanski obvoznici blizu izvoza Ljubljana - Šiška. Prva zbrana obvestila kažejo na to, da je 53-letni voznik osebnega vozila znamke opel omega vozil po ljubljanski obvoznici iz smeri Dunajske proti Celovški cesti in iz za zdaj neznanega vzroka izgubil oblast nad vozilom, ki se je prevrnilo. Sopotnik zadaj v vozilu je utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

V vozilu je bil še neznani potnik, ki je po podatkih policije s kraja odšel neznano kam, njegove poškodbe pa niso znane. V kritičnem času prometne nesreče je s kraja odpeljal neznani voznik belega osebnega vozila.

Policija prosi vse, predvsem pa voznika neznanega belega vozila, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče ali o sopotniku v vozilu, da to sporočijo na eno izmed telefonskih številk policije.

Neznani moški, sopotnik v vozilu, je po novejših podatkih policije star okoli 50 let, sivih las, oblečen v rdeč pulover ali majico in temne hlače, poškodbe slednjega niso znane.