Ste že pripravljali grenadirmarš, vojaško bombo ogljikovih hidratov?
Kulinarika
Minas – sir iz rudnikov zlata
Gostilna pri Zgornjem Kirnu: Prijazna klasika pod Krimom
Najboljša picerija na severu – i Tigli
bolezen grenkega raka
Požrešno modro rakovico napada parazit
Ocena gostilne
Die Weinbank v Ernovžu: Največ, kar lahko dobite na Štajerskem
kulinarični vodnik
Avstrija ima 82 restavracij z Michelinovimi zvezdicami. Kje so najbližje?
Kulinarika
Tomaž Kavčič tokrat razvaja brbončice v Opatiji
SIT FIT
Recept: Enostavni jogurtovi bejgli oz. okrogle štručke
Pritožbe uporabnikov: nedostopen klepet s ChatGPT
Vesolje
Štetje zvezdnih utrinkov boljše v bundi kot v kopalkah
netflix
Prizori Ljubljane v filmu s Cameron Diaz in Jamiejem Foxxom
japonska
Zaradi osamljenosti in revščine si želijo v zapor
Sladke pijače
Še ena v nizu mnogih vladnih obdavčitev
Nas bo umetna inteligenca v službi že kmalu nadomestila?
facebook in instagram
Pritožbe uporabnikov: Ne morejo nehati slediti Donaldu Trumpu in Melanii
Osebne psihološke manipulacije, 1. del
Načrtna manipulacija in psihološka zloraba
Svet znanosti
Profesor, ki je briljantno idejo dobil med gledanjem filma Avatar
Zgodbe z misij
Mateja Stare: Ruto sem nosila, burke pa ne bom
Madžarska ribiška juha, svinjska ribica v testu in čokoladna rulada
Ocena gostilne
Harry’s Piccolo: Zadnja večerja na najlepšem tržaškem trgu
intervju
Simon Simčič, vinar: Želimo ostati butična peničarska hiša
PREDLOGI
Pet receptov za bolj pestro silvestrovo
SIT FIT
Recept: Pomarančni mousse s piškoti
pregled
Spremembe na gostinskem trgu: Odprti, zaprti in prenovljeni lokali
sit fit
Recept: Pohani piščančji fileji iz pečice z medeno omako
Reportaža
Japonska kulinarika je več kot le suši in ramen
Recept
Kremna lečina omaka s polento
Predlog
Kaj bomo danes jedli: Pljučna vseh pljučnih
Po domače
Gostilna Pri lipi Maribor: Pri najboljši pohani kuri na Štajerskem
KULINARIČNA ZNANOST
Raziskava je pokazala, da ni vseeno, kako pražimo čebulo ali česen
Ocene gostiln
Leskovački dvor: Mali Leskovac za Bežigradom
intervju
Emilija Pavlič: Ženske bi morale biti ponosne, da znajo kuhati
Emilija Pavlič je prepoznaven obraz na slovenski kuharski sceni. Danes je upokojenka s svojo kuharsko oddajo na televiziji, nekoč pa je delala kot kuharica v hotelu pri Postojnski jami in bila vodja kuhinje v hotelu Žusterna.
SIT FIT
Recept: Enostavni jogurtovi bejgli oz. okrogle štručke
Knapovska jed
Ste že pripravljali grenadirmarš, vojaško bombo ogljikovih hidratov?
Recept
Kremna lečina omaka s polento
Predlog
Kaj bomo danes jedli: Pljučna vseh pljučnih
Madžarska ribiška juha, svinjska ribica v testu in čokoladna rulada
PREDLOGI
Pet receptov za bolj pestro silvestrovo
sit fit
Recept: Pohani piščančji fileji iz pečice z medeno omako
Nedeljsko kosilo
Linška torta, slaščičarska klasika avstrijske kuhinje
SIT FIT
Recept: Ekspresne cimetove rolice
Sit Fit
Recept: Neverjetna solata z listnatim ohrovtom
Jed vseh slojev
Žolca – poslastica iz kolagenske juhe
Ocena gostilne
Die Weinbank v Ernovžu: Največ, kar lahko dobite na Štajerskem
kulinarični vodnik
Avstrija ima 82 restavracij z Michelinovimi zvezdicami. Kje so najbližje?
ocena gostilne
Gostilna pri Zgornjem Kirnu: Prijazna klasika pod Krimom
Moderna kuhinja
Najboljša picerija na severu – i Tigli
Gostilna Pri lipi Maribor: Pri najboljši pohani kuri na Štajerskem
Ocene gostiln
Leskovački dvor: Mali Leskovac za Bežigradom
Ocena gostilne
Harry’s Piccolo: Zadnja večerja na najlepšem tržaškem trgu
pregled
Spremembe na gostinskem trgu: Odprti, zaprti in prenovljeni lokali
Ocena gostilne
Ribji piknik na Sončnem nabrežju
Po domače
Gostilna Švab Hrastovlje: Po istrsko veselo pri Mrtvaškem plesu
Ocene gostiln
Gostilna Kunst: Po domače brez domačih sil
bolezen grenkega raka
Požrešno modro rakovico napada parazit
Kulinarika
Tomaž Kavčič tokrat razvaja brbončice v Opatiji
Unescova zaščita
Minas – sir iz rudnikov zlata
Reportaža
Japonska kulinarika je več kot le suši in ramen
Emilija Pavlič: Ženske bi morale biti ponosne, da znajo kuhati
Izbor
Vino meseca: Šampanjec Charles Heidsieck Brut Reserve NV
intervju
Timon Brataševec, oljkar: Računalniško vodena pridelava oljk
čokoladomanija
Dubajska čokolada postala hit letošnjih praznikov. Kriv je tiktok
Madžarska
Michelinova zvezdica tik za slovensko mejo
slastne kroglice
Fritule, miške …, ko zadiši po praznikih
Unescova zaščita
Arabska kava kot simbol radodarnosti in povezovanja družbe
Prijava
Še nimate računa? Ustvarite račun
×