Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

MAJA REMI

Rosvita Pesek z Janezom Janšo

Težko pričakovana poslovilna zabava petih od prve k drugi državni televiziji prestopljenih kadrov Televizije Slovenija, Jerce Zajc Šušteršič, Žive Rogelj, Erika Blatnika, Tomaža Bratoža in Mateja Hlebša, na letnem vrtu Gajo je minila brez večjih pretresov. Pilo se je viski, grizljalo biosalamo iz kozjega mesa in ugibalo, ali se bo pojavil kakšen od šefov. Najpomembnejših ni bilo, tako da sta bila med prisotnimi na hierarhični lestvici informativnega programa Televizije Slovenija najvišje postavljena urednika Nada Lavrič in Boštjan Kogovšek. Zato pa ni manjkal prvi urednik nove televizije Planet TV Rajko Gerič, odet v lahka bela oblačila, kot se letnemu času in priložnost spodobi.

So Laris Gaiser, Rosvita Pesek in Janez Janša poračunali z Francetom Bučarjem?
So Laris Gaiser, Rosvita Pesek in Janez Janša poračunali z Francetom Bučarjem?

Med ne prav veliko množico je bilo opaziti tudi nekaj bivših sodelavcev poslovilne peterice, ki so TVS zapustili že pred časom. Med njimi tudi magistra Gregorja Jagodiča, ki je pred kamerami nastopal v zlatih časih velikega mentorja Vladimirja Voduška, kolegi pa si so ga zapomnili predvsem po tem, da je svoje novinarske prispevke sam glasbeno opremljal, saj ima v žepu poleg drugih tudi glasbeno diplomo. Po odhodu s televizije je bil magister Jagodič krajši čas asistent na fakulteti za družbene vede, kjer je mimogrede pred tem tudi sam opravil do- in podiplomski študij pri sedanjem predsedniku SD dr. Igorju Lukšiču, sedaj pa skrbi za stike z javnostjo v kabinetu rektorja ljubljanske univerze dr. Staneta Pejovnika.

Čeprav je z RTV Slovenija v pravnem postopku, ker je niso hoteli redno zaposliti, potem pa so se ji zahvalili še za honorarno sodelovanje, poslovilne zabave ni izpustila novinarsko manj izpostavljena, pa drugače toliko bolj opažena Ana Gajič, ki je svoje čare nekoč razgalila tudi bralcem revije Playboy, v informativni program TVS pa jo je pripeljala urednica Jadranka Rebernik. Na letnem vrtu Gajo se Ana počuti kot doma, saj je lastnik lokala njen oče Drago Gajo (nekoč Dragan Gajič), proslavljen tudi kot izvrsten džezovski bobnar.

(Več v tiskani izdaji Nedeljskega)


Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor