»Končno ena lepa priložnost, da vam za uživanje v Markovih umetninah ni treba v Laško. Čeprav še mlad, je Marko že dosegel mojstrstvo. Mene je očaral s svojim večerom divje kuhinje, ko je divje zeli in ostalo, kar je našel v gozdu, na travniku in ob reki, transformiral v vrhunske harmonične krožnike intenzivnih okusov. Lotil se je velikega izziva in ga izpeljal fenomenalno,« je povedala organizatorka Andreja Lajh pred tretjim večerom »revne kuhinje«. Pričakujemo lahko torej divjačino. Cena večerje s šestimi hodi in vinsko spremljavo je 50 evrov. Rezervacije so obvezne: andreja.lajh.cdc@gmail.com .
»Revna kuhinja« tokrat z Markom Pavčnikom
Projekt Umetnost revne kuhinje, ki se na približno vsakih 14 dni odvija v gostilni Na gradu nad Ljubljano, je v polnem zamahu. Po legendarnemu Jošku Sirku iz La Subide in Dinu Galvagnu iz zagrebške restavracije Prasac, bo v ponedeljek, 18. februarja, Ana Roš gostila Marka Pavčnika iz restavracije Pavus, ki sicer domuje na gradu Tabor Laško.